Pereiti prie turinio

DISCOVERY 2001-


PATROL

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki LR ir RR zinovai, gal kas paaiskintu man biskeli kaip yra su tais LR discovery benzinais nuo 2000 m. , kalbu apie amerikona. Na baisiai domina, va tik kolegos dziperiai gasdina su jo alkiu ir eksplotaciniu kastu. Na domina ka valgo mieste ir uzmiestyje, ar galima tampyti 2500kg priekabas ir kokiame modelyje buna 7 sedimu vietu, ar galima iderinti ir 5 vietyje tas 2 papildomas.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Pats toki vairuoju. Mieste ima 25l/100km, uzmiestuje apie 20/l/100km. Su 265/75r16 ratais naudojo apie 27/100km vaziuojant ir mieste ir uzmiestyje. Dabar stovi dujus iranga. Naudoja, nesvarbu kur vaziuoji, 22l/100km duju. Priekabos nebandziau. 7 sėdynes - ES komplektacijoje. Atsiusk kėbulo nr. ir aš tau pasakysiu. Varikliu esu patenkintas, dyzelio nepirkčiau, nęs trūksta dinamikos.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Aciu kolegos uz info, bet jau tas jo apetitas mane smarkiai baido nuo jo isigijimo, na aisku kai pats perku masinas is JAV ir uzmates koki grazuoli gali neatsilaikyti jo kerams ir nusipirksiu bet aisku yra visokiu kitu variantu. PVZ XL -7, TLC 95 dyzelis

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.