Pereiti prie turinio

HILUX su 35 ratais


Rekomenduojami pranešimai

mano nuomone, ten USA ne vien lochai gyvena ir bapkiu geram tiuningui turi... todėl aparatas tūrėtų būti vertas dėmesio, nebent jau padrožtas labai....

 

čia tik pas mumis "tiuninguoja" mauna ant patrulio 37" ratus, padažo gražiai, bamperiukus patvarko ir į autopliusą....

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

tai čia tu "žiauriai" su Melga įsiterpei - o Dagryje dar ir nuolaidų gausi... 8) Man Melga šoką įvarė vien už 4 ratų permonatvimą.... o Dagryje per pus pigiau - ten mumis užjaučia... :)

 

Nu nzn Dagris manau neatsilieka nuo Melgos, jei ateini paprastas zmogus tai apie nuolaidas net negalvok, aisku kitas reikalas jei perki daug arba per toki urmini pirkeja... standartas lietuviu firmoj kaip sako.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Tai kad as ten pats buciau tai primesciau visko, o dabar tie exlietuviai labai jau nenorom padeda
o kodel jie tau turetu padeti,kas tu caras ar ka? paciam reiketu isikurti nuo nulio paziureciau tavo poziuri :wink: brolis 13metu floridoj gyvena ir truputeli padeda tokiem bizniautojams su automobiliais ,bet sako kad is ju tik bedos gali prisidaryti, vat taip.... :salut:
Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

biciuli gal ne tau sakyt kaip kurtis nuo nulio.Australijoj as pradejau nuo visisko didelio nulipio nuskrides miegojau po palme tai nesakyk kad nuo nulio londone ar amerikoj

 

va teip va Teodorai,po palme reikia nuo nulio pradet kad paskui galetum dzipus is amerikes siustis o ne kazkur anglijoj ar amerikej,ponial... :lol:

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

kodel tu taip sprendi ka man sakyt ar ko nesakyt,nebutinai po palme miegojimas skaitosi nulis,zinau viena ,lietuvaiciai gyvenantys uzsienyje labai greitai supranta kas yra kas...... cia pamastymui,ir geriau nesiveliam i diskusijas apie tai nes jau daug kartu diskutuota.be pykcio :wink:

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

As tai vyrai pasakysiu kad pradeti nuo nulio toli vaziuoti ir ant suoliuko ar po palme miegoti nereikia... ir visiskai nesvarbu ar nuo nulio ar nuo desimt centu... esme patys zinot kur, jei rankos yra ir is siknos jos nedygsta, o galva vietoje, savo pasieksi... :)

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.