Pereiti prie turinio

LR Discovery


LendRD

Rekomenduojami pranešimai

Zmones padekit, mano Diskaveris pradejo grybaut, vaziuojant ne is sio ne is to uzgesta, ir poto nenoriai uzsikuria ( po 5 - 10 bandymu sukant starteriu,)galvojau gal parejo tas voztuvelis ant kuro siurblio, bet ten viskas veikia.

Kartais pasitaiko kad ir starteris tarsi uztrumpina, tada vapse ragas, uzgesta vidury sankryzos, nei starteriu pasukt nei ka taip ir kukuoji :pig: . Starteris pries menesi pilnai perrinktas, tad nemanau kad cia jame problema.

Jauciu slieku reik ieskot elektronikoj, ar tokia cia isvis yra? koks nors modulis/kompas ?

Gal patarsit kur kreiptis? pas koki elektrika... :( o gal pas ka panasiu priciudu buvo? :huh:

 

Problema isspresta savarankiskai, ismestas nafik imobilaizerio blokelis, like laidai buvo sujungti tarpusavy tiesiogiai, ir vuolai, bedos kaip nebuta B):P (party)

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

  • po 3 mėnesių...

Sveiki,

 

Įsigijau ir aš LR Discovery II 2000m 2,5 TD5. Tai mano pirmas Land Roveris ir daug kas kitaip, nei prieš tai mano turėtuose Auto. Daug ką galėčiau išspręst paskaitęs manualą, tačiau jo neradau mašinoje. Taigi, jei kolegoms nebus sunku atsakyti į keletą klausimų būtų labai šaunu. taigi:

 

1. Centrinis užraktas. Mano atveju užrakina visas duris, o atrakina TIK vairuotojo (antrakart paspaudus atrakina bagažinę). Tai normanlu? Galima pakeist snustatytmus? Jei tai gedimas, kaip jį pašalint?

 

2. Tepalo lygis automatinėj pavarų dėžėj. Kur matuoklė? Kaip jį patiktint?

 

3. Kaip teisingai (metodiškai) užpildyt aušinimo sistemą skysčiu? Jausmas toks, kad turiu arba oro kamštį, arba parėjusį vandens siurblį, arba "gatavą" tarpinę su galvute (arba be jos)?

 

Ir paskutinis klausimas: Kas žinot kokį meistrą gudrų Klaipėdos apskrity, išskyrus Saulių Tauragėj, nes kaip suprantu, jis UK.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.