Pereiti prie turinio

saden

Nariai
  • Pranešimai

    4
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Profilio informacija

  • Lytis
    Vyras
  • Miestas/Klubas
    Klaipėda

saden's Achievements

0

Reputacija

  1. tai kaip jau ir suprantu, teks ardyt duris.. O taip nesinori. Ačiū, kolegos, už patarimus, - po švenčių reiks kibt į darbus. Tiesa, linksmų švenčių visiem.
  2. ačiū ir už bordačioko turinį ir už Artūrą. Dabar dar dėl to centrinio. Ar teko kam susidurt su tokiu pokštu, o gal jau man varikliukų ar net visų spynų ieškotis? Kiek jau varčiau užsienio forumų - niekur nerandu tinkamos info.
  3. Sveiki, Įsigijau ir aš LR Discovery II 2000m 2,5 TD5. Tai mano pirmas Land Roveris ir daug kas kitaip, nei prieš tai mano turėtuose Auto. Daug ką galėčiau išspręst paskaitęs manualą, tačiau jo neradau mašinoje. Taigi, jei kolegoms nebus sunku atsakyti į keletą klausimų būtų labai šaunu. taigi: 1. Centrinis užraktas. Mano atveju užrakina visas duris, o atrakina TIK vairuotojo (antrąkart paspaudus atrakina bagažinę). Tai normalu? Galima pakeist nustatymus? Jei tai gedimas, kaip jį pašalint? 2. Tepalo lygis automatinėj pavarų dėžėj. Kur matuoklė? Kaip jį patiktrint? Ir paskutinis klausimas: Kas žinot kokį meistrą gudrų Klaipėdos apskrity, išskyrus Saulių Tauragėj, nes kaip suprantu, jis UK?
  4. Sveiki, Įsigijau ir aš LR Discovery II 2000m 2,5 TD5. Tai mano pirmas Land Roveris ir daug kas kitaip, nei prieš tai mano turėtuose Auto. Daug ką galėčiau išspręst paskaitęs manualą, tačiau jo neradau mašinoje. Taigi, jei kolegoms nebus sunku atsakyti į keletą klausimų būtų labai šaunu. taigi: 1. Centrinis užraktas. Mano atveju užrakina visas duris, o atrakina TIK vairuotojo (antrakart paspaudus atrakina bagažinę). Tai normanlu? Galima pakeist snustatytmus? Jei tai gedimas, kaip jį pašalint? 2. Tepalo lygis automatinėj pavarų dėžėj. Kur matuoklė? Kaip jį patiktint? 3. Kaip teisingai (metodiškai) užpildyt aušinimo sistemą skysčiu? Jausmas toks, kad turiu arba oro kamštį, arba parėjusį vandens siurblį, arba "gatavą" tarpinę su galvute (arba be jos)? Ir paskutinis klausimas: Kas žinot kokį meistrą gudrų Klaipėdos apskrity, išskyrus Saulių Tauragėj, nes kaip suprantu, jis UK.
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.