Pereiti prie turinio

Užlinko razdatkė ar kompas HELP...


Saulius Saulius

Rekomenduojami pranešimai

Pirmadieni desim greiciu deze atgal. Razdatkes elektros varikliukui perviniojau apvijas ir veikia gerai. Kompa pusbratkis perlitavo, bet nera tikras ar veiks. Todel gali reiketi razdatke pasukioti junginejant PIN-us. Kiek supratau is Manual - sujungus 1ir2 PIN-a varikliukas turetu suktis pries laikrodzio rodykle, o sujungus 25 ir 26 suksis pagal laikrodzio rodikle. Vadinasi jeigu pasuksiu pagal laikrodzio rodykle tureti isjungti HIGH GEAR. Pries laikrodzio rodykle LOW GEAR. viduryje yra neutralke. Tik bijau kad jis vel nesudegtu. Ta prasme, kad neperlaikyciau? Gal ten yra kazkokia PIN-u kombinacija, kuri pasuka varikliuka i reikiama padeti ir sustoja? Saulius, tu neseniai su razdatke zaidei gal ka gali patarti????

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Daugiau negu tu nežinau, būtu ledinis reikalas kad eitu kažkokius pinus sujungti kurie atjunktu varikliuka jam atsisukus i reikiama padėti...

Aš dabar aplamai galvoju pasidaryti visiškai nepriklausoma rankinį valdymą razdatkei, mintis butu tokia: sukonstruoti relinį taimeri, ar net nusipirkti lemonoj, kuris paspaudus knopke signala išlaikytu tarkim tik 3 sekundes. Čia tikrai nesudėtinga, reiktu dvieju tokiu taimeriu ir jungtuko triju padėčiu(viršutinė ir apatinė jungtuko padėtys turėtu nesifiksuoti).

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Na sudegti nuo tiek neturėtu. dabar varikliuka turi nusiėmes, tai išmatuok laika per kiek persisuka nuo vieno krašto iki kito.

 

Va čia laiko relė http://www.lemona.lt/index.php?page=item&i_id=63032 , intervalas didelis, nuo 1 sek. iki 20 val., tik gal kaine be ryšio, manau turėtu ir pigesniu būti su mažesniais intervalais.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Ideja pasidaryti rankini jungikli 3 padeciu gera. Bet manau, kad paprasciau issiaikinti kuris PIN atjungia srove, kai varikliukas pasisuka i reikiama padeti. Ta manau paprasciau nei konstruoti timers. RAVE manual yra surasyti reiksmes visu PIN-u. Taciau, kai as elektroje grybas tai suprantu tik kas bus sujungus 1ir 2; 25ir 26 PIN -us. Manau kad dar reikia kazkokio trecio. Pavyzdziu LOW gear gali buti 14 PIN. ?????

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Cia kalbam apie manual RAVE....???? Jeugu taip tai bandysiu nurodyti kurioje vietoje yra:

1)PIN reiksmes. Atsiverti atsiverti RR: workshop manual/transfer box. 41psl yra parasyta ka reiskia PIN.

2)Schemos razdatkes komutatoriaus. Arsiverti RR: Electrical Troubleshooting manual/Ranger Rover 1997-6th edition/Circuit/B6. 3puslapyje prasideda schemos....

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Jau supratau.

Turiu ant stalo varikliuka.... Pabandziau ji. Jis per 2sek pasikuka is vienos puses i kita puse. Todel manau, kad galima deti paprasta jungikli ir baigta. Nereikia jokiu taimeriu. Tik neperlaikyti, nes ten dantratukai plasmasiniai. Varikliukas, jeigu islaikysi vietoj 2sek 3sek nesudegs....

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Problema buvo dantracio diske esantis fiksastosius (dabar ten tik skilute. Zemiau pirmame paveikslelyje). Jis buvo sulinkes. Kai variklis pasisukdavo i krastutine padeti, tai fiksatorius sulinkdavo ir uzstrigdavo, todel atgal nebegalejo suktis nors signalas ateidavo. kaip matote paveikselyje as visai isemiau fiksatoriu is dantracio ir pabandysiu uzdeti be jo. Man atrodo bus gerai, nes razdatkes kojele pasi sustabdys krastutineje padetyje. Rytoj paziuresim.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Pusbratkis elektronikas sudegusi procesoriu perlytavo, tik sunkiai dalis gavo. Sake, kad masinose jos kitokios nei jiems iprasta. Truputi jam buvo sudetinga, nes neturejom schemos. Na bet siandien uzdejau - veikia. Parametrus rodo High, low ir panasiai. Ar jis gerai veikia bus matyti rytoj, kai bus uzdetas razdakes varikliukas.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Na tai siandien galiu reziuomuoti. Viskas super veikia. Pusbratkis elektronikas savo darba atliko gerai - procesorius veikia, taip pat ir razdatkes varikliukas veikia be priekaistu. Kaip ir minejau pagrindine problema dantratinio smagracio fiksatorius. Jo nereikia - galit nuimti. Padeti uzfiksuoja ir susutabdo razdatkes svirtelem todel jis nereikalingas. Fikstorius, kuri siulau nuimti, per ilga laika sulinksta. Sulinkes jis pasidaro kaip pleistas ir uzkerta varikliuka.

Visas remontas kainamo:

1) Elektros variklio apviju perviniojimas - 150lt

2) Purbratkis sake, kad detales kainavo 12Lt ir pusvalandis su lituokliu. Pinigu is manes nenorejo, tai atsiskaiciau desromis ir alumi :D:D:D

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.