Pereiti prie turinio

Kuro nusedimo problema


Robb

Rekomenduojami pranešimai

MP28TD Po ilgesnio stovejimo kad ir po nakties uzsiveda,bet kiek padirbes apsipila baltais dumais ir gesta,uzpompavus vel uzsiveda ir taip be galo.Jei uzvedus iskart pompuoji kuri laika tai kiek papompavus motoras pradeda normaliai dirbti.Manau nusesta kuras,bet kaip ta problema pasalinti?

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

tai va tame ir reikalas, kad nebutinai turi prasisunkt, gali but vos vos parasoje. gal yra paciam bake paemimo vamzdelis nukirmijes, gal rankine pompa praleidzia, as esu idejes atbulini voztuveli jau uz pompos ant padavimo. o bake saliarka ne juoda? bo jei juoda tai siurblio rieboksliui kajuk.(rolka jau parase)

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Nors mano ne MP bet buvo sitaip nutike: kur yra kuro filtras (pas jeep cherokee jis kaip elementas is abieju pusiu uzsuska)-tai apatcioje trap filtro ir tos verzles stovi gumine sandarinimo gumute, tai ta savo darbo neatliko ir lygiai tas pats buvo kaip ir tau.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Bandziau vakar pasalint problema,radau pavargusia gumine zarnele nuo filtro iki siurblio,manaiu kad ji ir kele problema.Tuo paciu pastaciau atbulini voztuva pries filtra.Deja siryt vistiek uzvedus pradejo troksti nors pompuot nereikejo-prasidirbo.Nuo filtro iki siurblio uzdejau permatoma zarna, tai gerai pagazavus pasirodo labai mazi burbuliukai,tokie vos iziurimi ar is viso ju turetu nebut?

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Ir man taip atrodo,kad pompa kalta,bet neisitikinus nesinori Golfo filtro priburinet.Patingejau del blogo priejimo abratke paziuret,et jei leistu salnikas tai visa saliara butu juoda?O pastacius atgalini voztuva jei pompa traukia ora kur saliara nusesta?I siurbli?Is siurblio i tepala?Kazkokia mistika :evil:

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.