Pereiti prie turinio

Pakaitinimo žvakės


Murma

Rekomenduojami pranešimai

Sveiki, turiu problemelę, atsalus orams MP II ryte sunkiai užsikuria ir meta balta duma, po to prasidirba ir viskas ciki (šiltas variklis kuriasi ir dumo nemeta). Problema manau yra kazkoks kaitinimo zvaliu ir reles nesuderinamumas. Taip galvoju del to, kad įjungus degima, po kokiu 3-4 sekundziu girdisi, kad atsijungia rele, nors turetu manau atsijungti po kokiu 30-60 s. Va dar nedega pakaitinimo lempute skydelyje, nors isardziau, paziurejau, lyg sveika.

Va dar koks reikalas, kai servise keite pagrindinius dirzus, sake kad variklis pas mane senesnio modelio, o pats MP pas mane 94m.

Rusu tinklapiuose skaitinejau ten jie sako, kad yra bent 3 pakaitinimo sistemu modifikacijos, tai ka dabar patartumet daryti, nesinori metodom slucainogo tykanja zvakes kaitalioti , tuo labiau kad jas reikia pirkti.Gal turit informacijos prie kokiu rėlių modelių kokios turi stovėti zvakes? Ar gal yra kokia kita problema? :roll:

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

sveikas, taip 2,5 motorui yra kelios sistemos, rusiskam pajero forume paknisk ten apie zvakes gyvo velnio prirasyta, as veliau irgi paziuresiu ka rasiu imesiu

 

maniskiam irgi ryte kol uzsuku baltas dumas, tai cia kazkurios zvakes neveikia, bet pasildau kelis kart ir eina

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Žvakės patikrinamos labai paprastai su testeriu, varža turi būti, kažkur apie 1 omą.

Kitas būdas (patikimesnis): išsuki visas, jei žvakė 11 voltų, tada tiesiai prie akumo jungi ir maždaug per 5 sek turi paraudonuot. Jei žvakė 6 voltų, tada sujungi 2 nuosekliai ir prie akumo. Abi turi paraudonuot, jei 1 neveikia, neveis ir kita, kaitaliodamas vietomis gali susirast veikiančias ir neveikiančias.

Parašyk rezultatus.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Zvakes pamatau, 0,2 om, issukau prijungiau prie akumo, per dvi sekundes užsviecia. Siandien pakuriau be dumu :roll: , nu nebuvo ir to salcio, tik apsukos pas mane is pradziu zemos, tai kai kuriau anais kartais buvau patraukes rankini padsosa, gal del to dumai. Zodziu pas mane yra dveju reliu sistema, is pradziu duoda 12v po to 6,2v, bent taip turetu buti, taciau realiai duoda virs 10v ir virs 5v. Paverziau tu reliu klemas, bus matyti.Ciudnas aparatas vien zo.... yra ir du padsosai, vienas rankinis kitas automatinis vakuminis kuris neveikia. Tas elektronagnetinis voztuvas kuris valdo vakuma, darinejasi jei tiesiogiai pajungi, bet siaip niekas jo nevaldo, du laidai sueina i sina ir tiek ziniu. Manau kazkoks daviklis per rele turetu ji darineti bet kur viskas yra :scratch: gal patartumet :)

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

nu va su zvakem issiaiskinai, tik jei keisi zvakes tai patartina iskart visas keturias, bo as kai prikeitinejau po viena tai sh gavos.

dabar del to vakuuminio, jei pas tave yra kondicionierius tai tas voztuvelis sukelia apsukas kai ijungi kondisina. arba kaip pas mane, stabdant ir suveikiant ABS'ui sukelia apsukas kol veikia ABS siurblys.

nors sito dalyko as taip iki galo ir neissiaiskinau, bo pas mane yra kondisinas ir manuale raso, kad tas klapanas turi sukelt apsukas veikiant kondisinui, bet jis suveikia, kaip rasiau auksciau, stabdant.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

nemanau kad zvakes reikia keisti, tai ir nekeisiu, kondiskes nera, bet vakumas ateina ir laidai ateina :scratch: MAnau turetu veikti, jei nepavyks rasti bedu, galvoju pajungsiu ant tumblerio ir viskas, bet cia nedegantis reikalas kaip superselecto blykciojanti centrinio difo lempute. Treciadieniui uzsisakiau vieta servise, tegu jungia prie kompo ir ziuri, gal ka ir suras, tik beda, kad pirma kart jiems nepavyko iki tu mozgu prisikasti, na bet gal antras kartas nemeluos :)

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.