Pereiti prie turinio

NT II galiniu stabdziu slegio reguliatorius


Rekomenduojami pranešimai

Patarkit del NT II galiniu stabdziu slegio reguliatoriaus (jis stovi prie galinio tilto)..., maniskis uzstriges ir aisku jau jam kaput, srotuose visi panasaus stovio ir uz ji praso apie 200 lt..., gal isvis jis nebutinas, iki jo ateina du vamzdeliai, is reguliatoriaus i tilta ant abieju ratu iseina vienas vamzdelis, jei pajungciau be reguliatoriaus, kaip veiktu stabdziai ir kaip tada butu su tech, apziura :?: o gal galima pritaikyt nuo kito automobilio :roll: :?:

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Nu kiek zinau vienas i ispanui patruliui taip padare, ismete ta reguliatoriu ir pajunge viska i trainyka ir stabdziai atsirado ir neuzsiorina....

 

o kaip su techn. apziura, kazkas forume minejo, kad galas turi stabdyt 70 % lyginant su priekiu :roll:

 

Tai priekis stabdo 70% :D

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Uzsidauzimas 100% be to reguliatoriaus ant slidaus kelio. Buvau frosei isemes. Siulyciau priderint nuo tarybines technikos (volga, moskviciu ir pan.). UAZ irgi kiek pamenu yra toks daiktas. Is sroto nepirk, nes ten tokie patys kaip ir taviskis.

Sau remontavau. Igneroj pavyko manzetukus parinkt.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

ziurejau pagal kataloga, tai moskviciaus, zigulio ir uazo-volgos netinka... :? kazkas panasaus yra II golfe , ten du vamzdeliai ateina ir is reguliatoriaus iseina du ant ratu, pas mane ant ratu eina vienas vamzdelis, tai bandysiu du iseinancius sujungt i trainyka kad iseitu tik vienas , gal ir bus tada koks tolkas... :roll:

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Aš Transite buvau išėmęs reguliatoriaus vidurius. Techninėj apžiūroj patampė už spyruoklės, nu viskas veikia. Patikrino stabdžius, idealūs. Ir važinėjau dar kelis metus ir vargo nemačiau. Tik pamenu kad reikėjo ištekint varžtą, ir padaryt sriegį reguliatoriuje, tipo zagluškę.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

  • po 2 savaičių...

NT talmude yra keliu rusiu stabdziu scemu, viena is ju be reguliatoriaus. Gal toje schemoje kazkoks reguliatorius stovi paciam stabdziu stiprintuve :roll: Bandziau reguliatoriu pritaikyt nuo rusisku auto bei nuo golfo auto, bet kolkas nerandu tinkancio..., teks ieskot nuo NT arba statyt vietoj reguliatoriaus trainyka ir paciam po to isitikint stabdziu kokybe.

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.