Pereiti prie turinio

Tuomis

Nariai
  • Pranešimai

    948
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Tuomis Pranešimai

  1. Jei nori labai rimtai, kad padarytų, galiu rekomenduoti Marijampolėj firmą, bet ten rimtai ir kainuos, nes šiaip hebra ten daro rimtas mašinas rimtų pinigingų klientų :)

    Teko dadarinèti vienos labai rimtos Lietuvių kompanijos Wrangleri,pasakysiu trumpai ,taip daryti negalima,aišku žmonės kurie tai perka nesigilina ir tiki . Kai žmogui atsiimant mašiną įteiki 200 foto albumą su “nematomais” darbais,būna daug aiškiau ;).

    P.S. Man tai hobis,jei būtu verslas dirbčiau kaip visi.

  2. Jeigu krauna 2 akumuliatorius zinoma kad kol nepakrauti akumuliatoriai ytampa ir bus zemesne.Nezinau kokius akumuletorius dejai. DARAU TAIP      Su galingu pakroveju pilnai pakraunu akumuliatorius kol ytampa pakyla iki 14.5v Tik po to uzvedu varikli ir matuoju krovima,tuomet turetu ir rodyti 14v   Daznai generatorius nepajegia greitai ykrauti 2 akumuliatoriu jeigu jie yra pasodinti,todel ir krinta ytampa kol jie pilnai neykrauti.

    Noriu paklausti kaip įmanoma pakrauti akumuliatorius iki 14,5 ? Pas mar stovi trys akumai,buvo nusodinti ne karta,užvedus krauna generas 14 su viršum,nesvarbu kiek nusede akumai .

  3. Pakalbekim apie pinigus... Visada gražu ir smagu kai darai sau,tada niekas “nekainuoja” ir viskas nebrangu. Kai atvažiuoja klientas ir sako daryk kaip sau,atsakymas deja ,Jums tai per brangu,aš taip pat sau galiu del smulkmenos prasiknisti visa diena ,nors jos ir nesimatys,bet yra toks “aš žinau” kaip padaryta,yra teke iš vakaro padarytus darbus kitą dieną perdaryt nes skauda širdį kad neįdealu :). O šeip projektas super,o jei dar gros .... :)

  4. Naudoju lokka,galiu pasakyt savo nuomone,tinka tik off roude,padeda ir netgi labai ,važinejimui apsoliučiai neskirta,išmokus dar dar ,bet diskomfortas didelis,kiekviena karta išvažiuojant iš posūkio vaira tiesinina tik prisilietus prie gazo,važineti atjungus viena haba išvis nesamone,pastoviai plèšia i viena puse,mano patarimas arba 100 atjungiama arba nieko

  5. Dabar tikrinant padaviau 2-2,5 bar ,tepalo lygis nedidejo,per alsuoki išgaruodavo,labai nedaug dinginedavo,matyt varikliui pašilus ir išsipletus gilzei nebeleisdavo.Kompresijos i aušinima nevarė turbūt todel kad trūkimas ties apatine pozicija.

×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.