Pereiti prie turinio

Sarkenas

Nariai
  • Pranešimai

    43
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Sarkenas Pranešimai

  1. Noriu pasidžiaugti ir pasirodyti, kokia gražuolė išriedėjo iš dirbtuvių :). Toyota HDJ80, 4,2td, el. originali AISIN gervė, 33"ratai, tamsaus parako spalva nudažyti ratlankiai, kėbulas, slenksčiai, priekinis, galinis buferiai padengti Line-x danga, užtamsinti ir sutvarkyti langai, kad darinėtus, priekinės sėdynės  įmontuotos nuo 7klasės BMW, oda pilna elektra.Kuro bakas išvalytas, alsuoklis sutvarkytas ir išvestas į saugę vietą, profilaktika padaryta kuro siurbliui. Sutvarkytos blokiruotės, galinė perdaryta ant vakuuminio valdymo. Hidraulinis rankinis, pakeisti stabdžių vamzdeliai ir daug visokių kitokių darbų, darbelių. Rezultatas gavosi puikus.

    Daug foto:

    http://www.4x4garazas.lt/m363s371-projektai.html

    Labai grazu!!!
  2. Siandien istraukiau pusasy, bet tas guolis sveikas. Palikau sena, bet po ardymo ir sudejimo uzimas beveik pradingo. Dabar tik girdisi kartais kai per duobes vaziuoju , o ant posukio neber to garso.

    Vizualiai nieko nepasakysi ar jis geras ar ne. Kai važiuoji lygiu keliu panevravus kairėn/dešinėn ūžimas padidėja/pamažėja.. Tada priklausomai nuo kurioj pusėj ūžimas padidėja (apkrovoj) keičiamas rato guolis nepriklausomai ar vizualiai matomas guolio trūkumas ar ne. Aišku švariai išluoščius matosi rato guolio šratų sudilimas. Šiuo atveju greičiausiai gavosi kitas rato įveržimas po guolio patikros. Todėl mažiau girdisi, bet čia tik laikina
  3. :) jei ten kardano kryžmė 170 eurų... tai net nekyla noras klausti... o šiaip jei kokių detalių 80-tai teiravausi, tai jiems ta mašina kaip kosmosas... nesupranta kas prie ko, nieko neranda kompuose... viską reik užsakinėti, mėnesį ar daugiau laukti ir nerealios kainos...

     

    Sutinku, kainos ten didelės, bet kiek ką pirkau, tai laukiau apie tris dienas!? Buvau nuvaręs antifrizą pakeist- įdomios jiems tos mašinos, tikrai kaip kosmosas.
  4. Tepalo lygis nemažėja išvis, kaip ir antifrizo.

     

    Dėl EGR tai nežinau, jis turėtų būt sujungtas su išmetimo koletorium ir kažkaip valdomas, ten yra tik pritvritintas kžkoks cilindriukas ant metalinės kojos ir turi ploną šlangelę greičiasiai vakumui. Įtariu kad turbinos reguliavimui. Prie išmetimo kolektoriaus daugiau nieko nėra.

     

    Turiu dar įtarimą, kad gal ne pagal gamyklinius parametrus kuro siurblį reikia reguliuot kai jau mašinai trečia dešimtis... Ką manot? Kaip kuro siurblius tikrina? Degimo kampas geras, viduriai sveiki, bet gal mišinį kažkaip reik nuo gamyklinio reguliuoti? Ar MPI yra koks nors kuro paankstinimas šaltam automobiliui lengviau užkurti? Kaip jis veikia? Gal toje sistemos dalyje gali būt problema. Nuo temperatūrinio vožtuvo turi būt signalas? Jei siurblys pilnai perrinktas ir patikrintas ir jame viskas veikia, kur dar bėda gali būti?

     

    Nesugebu suvokti kodėl greit važiuojant jis nemeta nė dumelio, o ant laisvų nėra kuo kvėpuoti.

     

    Gal kas kokį dyzelista parekomenduotų kas galėtų visą kuro kelią prasekti įranga? Akimis kol kas niekam nepavyko :D/>

     

    Turiu tokį meistrą Tautvydas. Labai jau senai dirba Mitsubishi servise, vakarais pas save garažiuke. Žmogus turi ir "galvą ir rankas", DID siurblius remontuoja. Žino tuos mitsubus kaip nuluptus. Tik sunku pas jį įsiprašyt. Bet aš visad įsiprašau. Tai pabandyk 8 682 45881.

  5. Turiu tokias padangas užmautas ant dviejų džipu. Su vienu važiuoju į ekspedicijas, su kitu- medžioklė ir didesnis purvas. Taip pat sniegas. Esu patenkintas visu 100%.

    Dėl tech apžiūros manau, jei telpa į standartinę važiuoklę, neturi būti problemų.

  6. nezinau kaip TLC120 taciau dariausi 2010 MB E350.Iseme prie manes variklio kompa,pasijunge prie savo kompiuterio,pasiskambino i programuotoju firma ir internetu per jo kompiuteri suinstaliavo nauja softa .Pasekoje vietoj 240 bhp turiu apie 300,kuro ekonomija,vaziuojant ramiai,mieste padidejo 15%,magistraleje apie20%.Spustelejus greicio pedala-nepazinau auto,raketa...Visas malonumas kainavo £250.Jeigu domina galiu pasiklausti pas ji apie TLC120.Siaip turetu darytis ECU remapping,nes reklamuoja kad daro:

    http://www.hyperremaps.co.uk/figures_toyota.php

    Gal gali kontaktus, kas gali padaryti?

  7. Jau senai turiu Exide akumą, bet vistik galvoju, kad reikia galingesnio genero, nes ilgiau gervinantis iškrauna ir jį. Tik nežinau, kaip iki galo įtakoja galingesnis generas silpnesniam akumui. Turiu omeny, jei generas pvz 100A, o akumas 70Ah, ar negadina akumo, ar neperkrauna.

×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.