Pereiti prie turinio

Sarkenas

Nariai
  • Pranešimai

    43
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Kontaktai

  • MSN
    tilegsta@gmail.com

Profilio informacija

  • Lytis
    Vyras
  • Miestas/Klubas
    Vilnius

Paskutiniai lankytojai

1.093 profilio peržiūros

Sarkenas's Achievements

0

Reputacija

  1. Kelto bilietas iš Danijos į Islandiją su kemperiu 3500Eur. (šiemet, su maitinimu, pirmyn/atgal). Su džipu, manau, bus labai arti to. Keltas plaukia 2,5 paros.
  2. Jei piniginė leidžia- daryk. Pravažumas jo puikus.
  3. Vizualiai nieko nepasakysi ar jis geras ar ne. Kai važiuoji lygiu keliu panevravus kairėn/dešinėn ūžimas padidėja/pamažėja.. Tada priklausomai nuo kurioj pusėj ūžimas padidėja (apkrovoj) keičiamas rato guolis nepriklausomai ar vizualiai matomas guolio trūkumas ar ne. Aišku švariai išluoščius matosi rato guolio šratų sudilimas. Šiuo atveju greičiausiai gavosi kitas rato įveržimas po guolio patikros. Todėl mažiau girdisi, bet čia tik laikina
  4. Sutinku, kainos ten didelės, bet kiek ką pirkau, tai laukiau apie tris dienas!? Buvau nuvaręs antifrizą pakeist- įdomios jiems tos mašinos, tikrai kaip kosmosas.
  5. Ačiū!!! Bandysim ieškoti galų!!!
  6. Turiu tokį meistrą Tautvydas. Labai jau senai dirba Mitsubishi servise, vakarais pas save garažiuke. Žmogus turi ir "galvą ir rankas", DID siurblius remontuoja. Žino tuos mitsubus kaip nuluptus. Tik sunku pas jį įsiprašyt. Bet aš visad įsiprašau. Tai pabandyk 8 682 45881.
  7. Reikalingas TLC80 manualas arba bent blokiruočių pajungimo elektrinės dalies schema. Gal kas turite ir galite pasidalinti?
  8. Turiu tokias padangas užmautas ant dviejų džipu. Su vienu važiuoju į ekspedicijas, su kitu- medžioklė ir didesnis purvas. Taip pat sniegas. Esu patenkintas visu 100%. Dėl tech apžiūros manau, jei telpa į standartinę važiuoklę, neturi būti problemų.
  9. Pas mane su spyruoklėm, gal dėlto sakė, kad tinka?!
  10. Vienas žmogelis, kuris ardo auto dalimis, sakė, kad tinka ir ilgi ir trumpi.?
  11. O koks kaimas artimiausias prie trąsos? Uoginiai?
  12. Buvo ir tokių atvejų, kad iš Klaipėdos į Vilnių veža siurblius remontui. Tai gal geriau tiesiai Vilniun!?
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.