Pereiti prie turinio

avilys

Nariai
  • Pranešimai

    268
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

avilys Pranešimai

  1. Mano ir mieste nekaisdavo, nors paspausdavau, aš išsiaiškinau taip: įsidėjau manometrą į aušinimo sistemą ir važiuojant stebėjau slėgį, ramiai važiuojant nieko, bet tik kai gazo pedalą spustelni stipriau po 10-15 sek. slėgis pradėdavo kilti (nuo 1bar iki 2-2,5bar), tik atleidi gazą slėgis pradeda mažėti (kogero per probkę išsivaikščioja). Taip kad jei važiavimas gazą spaudi ir atleidi tai spėja dar išsiorinti, bet pastoviai ant gazo jau išvaro antifrizą.

    Kokia problema buvo?

    Panašus scenarijus pas mane

    Ant tiesiosios viskas OK bekelėj vietoj ant apsukų iškart pučia antifriza

  2. Sveiki,

    reikalas toks kad bėgių rankena pasidarė laisvoka ir pirma antra bėgį jungiant reikia rankeną tvirtai laikyt kad pataikyt į bėgį.Išardžius radau juodų kapraloninių striuškių, mintis kažkas susidėvėjo, kita mintis kas ir kur gaut.

    post-8812-0-30546900-1533845277_thumb.jpg

  3. Sveiki,

    reikalas toks kad bėgių rankena pasidarė laisvoka ir pirma antra bėgį jungiant reikia rankeną tvirtai laikyt kad pataikyt į bėgį.Išardžius radau juodų kapraloninių striuškių, mintis kažkas susidėvėjo, kita mintis kas ir kur gaut.

  4. Tai va geriau PALYCIJA, labiau buna sukoncentruota i tokius ivikius kai gauna i kepala gatveja, negu kazkas is kazko pirko fajeboke smutkes ir del vienokiu ar kitokiu priezasciu sanderis neivyko. Primesk kiek sugrauze PALYCININKO darbo valandu tokie neivyke sanderiai. Tai tas kuris gavo i kepala stoja i eile ir laukia ziauna islausta, kol pareigunas pakuote makulaturos supildys.

    Bet kokiu atveju mano nuomone darydamas tokius sanderius turi suvokt kad perki neisku is ko ir neaisku ka, siuo atveju ar isvis kazka perki.

  5. Vo jums bylai medziaga yra internetinej visuomet atsiuncia saskaita apmokejimui, buna nurodytas atsiemimo pristatymo budas, jeigu tu siuntinio negavai jis turi irodyt kad siuntini issiunte o tu gavai bet tai turi buti kazkur parasyta kad siuntinio pristatymas per kurjerius,kurjeris atveza kai kas net prie jo akiu kaip liudininko ispakuoja siuntini ir tik poto pasiraso.

  6. Nu nors forumo israsa kur buvo pamineta kad preke issius pastu padarius pavedima, apart pavedimo ir pareiskimo kad prekes negavau daugiau nieko nera. Kuo gali remtis tie anksciau mineti zandarai.

  7. Nesidziaugiu zmogaus nesekme, bet bylai reikia vadovautis pirkimo pardavimo sutartim.kurioje butu nurodyta bent tai kad preke bus siunciama pastu. Jeigu gausi plyta panasaus svorio kai echolotas tada jau bus kita byla.

×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.