Pereiti prie turinio

Giedrimas

Nariai
  • Pranešimai

    62
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Giedrimas Pranešimai

  1. Įdomu nuo kada filtras saugantis siurblį nuo užteršimo stovi ne ant padavimo o ant išėjimo  :scratch:  - jei nežinai kaip ten kas ir kaip sutverta tai nebalamutink žmonių  :)

     

    Tai paaiskink ponuli,ba pas 2,8 kur padacia nera jokio filtriuko,tik abratkej.O gal pas mane siurblys neteisingas?

    Siaip tai ir pas audines 2.5 (c4) sietelis yra ant grystamo

  2. mano poreikiam 160-180A vienfazio per akis. kai pirkau irgi bijojau kad per silpnas, bet pavirinus baimes dingo. dar reikia gero kabelio, jei pajungi per koki senukini laida, tai labai jauciasi.

    Dar pridesiu, kad reikia pasikeisti masini laida, nes originalai per silpni, kaisti nori daugiau pavirinus ir netaip gerai virinasi

  3. Turiu ir as praktika. Buvau rades apynaujes staklytes klp metalo skupkej uz 100lt. Tai veikia nepriekaistingai, tik apsukos gal per dideles. Gal netoki varikli uzsidejau, nes buvo be jo. Kokiu apsuku turi buti variklis?

  4. nepatikimi varikliai

    Ir kuom jie jau tokie blogi? Pats droziu jau 7metus, brolis irgi turi quatro, aplinkiniu rate dar kokios 6-8 masinos su tokiu varikliu. Jei nusiperki lavona, tai nereiskia, kad prasti varikliai. Pats tvarkau masinas, tai apart tepalu ir dirzu keitimo dar neteko lysti giliau i varikli, o ko nepasakysi apie 1.9tdi. Tai tarpines prapucia, lusta voztuvai ar stumokliai per pus truksta..

    Nu ne per kur neimciau 1.9 ir dar quatro...

  5. sugalvojau kaledoms pasidovanot dviase priekaba.  galvoju apie 3m ilgio ir apie 1,30m plocio, bet cia  pagal situacija. svarbiau kad nusiimtu visi bortai, arba bent jau galinis ir priekinis, nes tikriausiai daugiausiai gaus ilgus pagalisu veziot.

    Gal yra apie klaipeda rimtu gamintoju, kad nereiktu toli belstis ieskoti?

    Va, pora is klaipedos krasto. Del kokybes nzn, bet pagal foto neblogai padarytos.

    https://autogidas.lt/skelbimas/pricep-leg-avtomobilja--igma-2018-m-17124418.html

    https://autogidas.lt/skelbimas/automobiline-priekaba--savos-gamybos-2018-m-17230086.html

    Jei bus kokiu naujienu, tai pranesk, nes ir mane domina priekaba.

  6. Jei sakydamas "vario tepalas" turi galvoj šitą https://www.permatex.com/products/gasketing/gasket-sealants/permatex-copper-spray-a-gasket-hi-temp-sealant/ produktą tai ir aš tokį naudoju , ir netik galvų tarpinėm bet ir turbinų surinkimui bei montavimui , išmetimo  kolikų statymui . Galima ir šitokį https://www.permatex.com/products/gasketing/gasket-sealants/permatex-high-tack-gasket-sealant/ tam reikalui naudot bet purškalas žymiai patogiau.

    Taip sitas. Kitur raso kad vario tepalas, tai taip ant greituju ir parasiau :)

  7. Eilinis hermetikas , galvos tarpinių sandarinimui tikrai nenaudojamas nežiūrint į tai kas ant įpakavimo pavaizduota ir toli gražu tolimas nuo teisingų hermetikų tokių kaip kaip kad Victor Reinz , Ajusa , Erling , Loctide kurie irgi nėra naudojami galvų tarpinių sandarinimui.

    As tai naudoju purskiama vario tepala skirta tarpinems ,,permatex". Na kolkas dar niekas nesiskunde.. Geras toks pasirinkimas? :scratch:

  8. Sveiki, kad nekurt naujos temos. Mano maverikas 2.7td 74kw. Dingo trauka, na nuo mazu sukiu traukia, o poto tiesiog leteja. Vos eina iki 85-90km/h igazuoti. Anksciau eidavo 120 ir daugiau. Toks jausmas kad kuro truksta, bet visi filtrai nauji. Tiek saltas tiek siltas visada kuriasi is puses apsisukimo. Kai stovint uzspaudi gaza, tai variklis nori purtytis ir apsipila melynais dumais

×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.