Pereiti prie turinio

maniugabos

Nariai
  • Pranešimai

    9
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Profilio informacija

  • Lytis
    Nesakysiu
  • Miestas/Klubas
    sakiai

Paskutiniai lankytojai

Paskutinių lankytojų blokas yra išjungtas ir nėra rodomas kitiems nariams.

maniugabos's Achievements

0

Reputacija

  1. Nieko neliečia, nekeles aš jo, originaliai viskas, jei naudosi bekeleje tu ji iškart dugno apsaugas uzsidek normalias, nes interkulerio radiatorius greit pratruksta
  2. Aš 285/60R18 užsidėjęs, tai masina biski paminkstejo lyginant su 265/60r18, bet neseniai nusipirkau r17 ratlankius, man norisi pasiminkstint ta džipą dar labiau, nes nemažai važinėju laukų keliukais ir miškais.
  3. Sveiki, pradejo kvailioti pavaru deze,kartais vaziuojant lieka 3 pavara ir pradeda mirkset N ir D, uzgesinus ir uzkurus vel viskas gerai,gal kazkam buvo panasi beda? Nezinau ar ieskot kitos pavaru dezes ar kokio meistro kas apsiimtu ja suremontuot, ka patartumet?
  4. Sveiki,prakiuro mano MP4 inercoolerio radiatorius, gal kas zinot ar tiktu radiatorius nuo MP3 ? Internete ziurejau nuotraukas tai mp3 vienas vamzdis trumpesnis ir nezinau ar tai tik vienas skirtumas tarp radiatoriu,idomu ar maniske slanga nebutu pertrumpa jei ten tik toks skirtumas tarp radijatoriu:) Ir gal kas nors nors esat chipave pajera 4 125kw? Uzsikimso mano dpf filtras,tai ispjoviau ji ir katalizatoriu,vaziuosiu pas meistra,kad isprogramuotu man viska ir galvoju tuo paciu pasididint galinguma variklio:)
  5. Sveiki, mano mp 3.2d 125kw automatas, pirmoji problema ta,kad pasiekus apie 120km/h greiti uzsideda check ir antipraslydimo lemputes,dingsta trauka, uzgesini po to vel viskas gerai iki kol pasieki ta 120km\h greiti, o check lempute dega nuolat jau dabar. Antroji problema ta, kad eme neveikti galinis valytuvas, posukiai ir kiti elektros prietaisai, saugikliai geri, ar del to gali buti kaltas priekinis ecu kompiuteris?
  6. Taigi nusipirkau pajero, patiko kaina, o ir varianta su nedidele rida radau:) Gal kas zinote koki tepala reiketu pilti I varikli ir kiek jo ten telpa?
  7. Nusprendziau pirkti visureigi ir renkuosi tarp situ dvieju variantu, biudzetas +/- 50000lt, pajero uz sia kaina iseitu geresniu metu todel linkstu link jo, bet noriu isgirsti jusu nuomones kuri patartumet rinktis, domina tik dyzeliniai automobiliai
  8. Beda su mp2 2,8tdi galiniais stabdziais, stabdziu kaladeles labai greit sugrauzia,isspjauna stabdziu cilindrukus ir wel kruva darbo. Pakeiciau naujus stabdziu diskus,kaladeles,perrinkau galinius suportus ir wistiek tas pats,pastebejau,kad wirs galinio tilto yra stabdziu reguliatorius pagal masinos apkrovima.gal gali buti jis kaltas, nes matau,kad ta wieta kuri reguliuoti wiska yra uzrudijus ir stovi vienoj vietoj? noreciau ji iswis ismesti, bet nezinau kaip tai padaryti,nes is masinos priekio i ta reguliatoriu ateina 2 vamzdeliai,o is reguliatoriaus iseina 1 ir jis nueina i trisaki,o is jo i abu galinius ratus, ka man patartumet padaryti?
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.