Pereiti prie turinio

Kefyrasbaltas

Nariai
  • Pranešimai

    7
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Visas Kefyrasbaltas turinys

  1. Pastatytas viršutinis lapas nu keturdurės, benzino. Išmatavimai tokie pat. Apatiniai lapai jau skiriasi.
  2. Ar tinka lingė nuo bet kokios frontės? ar tik nuo dvidurės?Gal nuo kokios kitos technikos pritikt. Lūžo viršutinis lapas, ties tuo jungimo chamutu.
  3. Tai nebus atsakymo? Jei 6aibos prisireguliučiau ant to fiksacinio žiedo, būt gerai? Kitiems tokios bėdos nebuvo? Nusuksiu šlicus taip,o ir purvų per kitą galą prisirinks.
  4. Dėkuj Lomiui Bet tai kaip vistik dėl to pusašio laisvumo? Gal patys hubai su trūkumais,gal detalės kokios pritūko? Kai hubus užfiksuoji laisvumas dingsta, bet tai gi vistiek nesivažinėsi su besistumdančiais. Dar klausimas. Sujungus visus keturis atiranda savotiškas cypsėjimas. Čia dėl šito laisvumo ar kažkas dar kažkur? gal esat susidūrę? Ankščiau lyg nebūdavo.
  5. Bėda su priekiniu tiltu kaip visada. Frontera Sport 2,0 benzas. 1993metų. Sudėjau vietoj automtinių habų,mechaninius, bet granata smaukosi tarp tų šlicų. Kaip ją fiksuot? Jei dėt tą patį fiksavimo žiedą vistiek laisvumas gaunasi apie 2mm...šaibas dėt? Ar čia pas mane jau kažkas pabirę? Originalių stebulės salnikų kur ieškot gal kas nujaučiat? Tekint nesinori. Granatų gumos skaičiau nuo espeiso tinka, kurių metų?
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.