Pereiti prie turinio

Alius

Nariai
  • Pranešimai

    19
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Profilio informacija

  • Lytis
    Vyras
  • Miestas/Klubas
    Joniskis
  • Pomėgiai
    Keliones dzipais.

Alius's Achievements

0

Reputacija

  1. Kai kuras bega per seperatoriu jis yra issukamas , vanduo ir kietos dalelytes yra atskiriamos.Principas panasus kai centrofuga.
  2. Yra amerikietiski kuro seperatoriai kurie is kuro surenka kietas dalelytes ir vandeni,jie nuseda i seperatoriaus apacia.Ten stovi davyklis ir kai prisipildo iki leistinos normas ussidega lempute, atsuki apacioje kraneli ir isleidi visa dumbla ir toliau vaziuoji.Maciau Estijoje parodoje pristatima.Supile i kuro talpa spraito buteliuka ir visas spraitas atsidure seperatoriaus dugne.
  3. Automobilis draustas kasko ir specialiai galimas jo veikimas Afrikoje uz papildoma mokesti.
  4. Automobili konstravo 4 zmones, patys masteme kaip daryti.Tai uztruko 7 menesius, dar liko vidus.
  5. Pravaziuotas 4000km,prase parodyti ka padariau is naujo automobilio.
  6. 50AH spiralinis akumuliatorius gali atiduoti 1000a srove,o paprastas 150ah akumuliatorius atiduoda 750a srove.Spiralini gali pakrauti per 15-30 min o paprasta per 24valandas.Spiralini gali montuoti kaip nori apvertus, sonu,gali buti jis suskiles bet jis veiks.Du yra po kapotu trys gale.Jie atskirti rele kure valdo mikroshema.Uzkuri varykli pradeda krauti visus akumuliatorius,uzgesini rele atjunge ir juos atskire. Visa tai kad su gerve iskraini priekinius, gali uzkurti galiniais,arba saldytuvai gali iskrauti galinius..variantu daug.
  7. Aciu uz gerus zodzius.Pirma kelione griuodzio menesi i Norvegija iki Nordkapp tai bus isbandymas. As pensininkas niekur nedirbu galiu vaziuoti kur noriu ir kada noriu man 46 metai.Kai baigsiu konstruoti automobili,jis bus pristatitas Vilniuje Tokviloje,panasiai uz poros savaiciu jei spesiu.Jei noresi pamatyti parasyk.
  8. Be Vycio dar kas nors gyvas yra, kas dar galetu vaziuoti
  9. Nemanau kad tam bus laiko,nes mano svajone ne dalintis ispudziais,o rasti gerus ir nuosirdzius "kompanjonus" su kuriais galeciau ne tik pamatyti Afrika ,bet ir pravaziuoti paciu auksciausiu pasaulio keliu,kuris driekiasi pro Nepala,Indija ir Pakistana...
  10. Automobilyje imontuotas kompiuteris ASUS,kuriame yra navigacija ir 4 kameru stebejimo sistema{viena kamera bamperio priekyje,antra stebi priekini kairi rata,trecia-desini,ketvirta automobilio gale].Imontuotas autonominis variklio pasildymas,yra kuro separatorius su elektros davikliu,parodanciu kada separatoriuje susikaupia vanduo arba nesvarumai.Taip pat imontuoti du oro kompresoriai WIAR 450C ir oro resiveris 22 litru.Pakeisti reduktoriai i ARB,kurie valdomi suslegtu oru,ir jais galima uzblokuoti tiltus,kad suktusi visi keturi ratai vienu metu.Po kapotu imontuoti du spiraliniai akumuliatoriai, o kiti trys po remu,kur buvo atsarginis automobilio ratas.Juos valdo spec.mikroprocesorius,kuris neleis vienu metu iskrauti visus akumuliatorius.Taip pat imontuotas palydovinis telefonas ir autonominis salono sildymas.Salone dar bus imontuotas 80 litru talpos saldytuvas,temperaturos reguliatorius nuo plius 3 iki -15;30 litru saldymo kamera iki -15laipsniu,oro irankiai[graztas,verzliasukis,vulgarke],itampos keitiklis is 12 i 220 5000W,kuris maitins el.virduli,mikrobange ir tranzistorini suvirinimo aparata,kuris virina nuo nerudijancio plieno iki aliuminio.Taip pat bus 3D kamera,kuri viska filmuos bei bio tuoletas ir elektrine vandens sistema.Manau viso to pakanka kelionei i Afrika.
  11. Gal gali mestelti savo telefona,tada ir aptartume...
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.