Pereiti prie turinio

Albinas

Nariai
  • Pranešimai

    3
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Visas Albinas turinys

  1. Sveiki, turiu MPI su LSD galine, pasidalinsiu: jei sunkiai "dirba" masiniukas, nepagailekit pinigu galinio tilto tepalui, pakeiskit, tokiu, koks priklauso, ir efektas bus ir deze su razdatke laikys...Kai ratai parsikasa, darnt posuki ant asfalto, gero nelauk...deze luzo...lygioj vietoj.:-( O ar yra efektas su blokiruote? patikekit, as ne afraudininkas, bet iskankinu ant jegos taip, kad MTZ pavydetu...:-)))
  2. P.S. Čia Albinas dar. KAd nedega pakaitinimo indikacija,: ten dviejų laidų pravodkėj trūksta...sakysit malu š...., o patys pažiūrėkit fiškę ir ant kontr. lempučių kur žalia ir raudona, pagal seną su viena rėle, rudas ir rudas su baltu, pagal dviejų rėlių var. jų ten nebėra... Pakaitinimo laikas yra nustatomas pagal žvakės el. varžos dydį, t.y. keičiantis temp. varža kinta..., plius temp. daviklis... Kaip pasakė autoelektrikas,: chočeš po nastajaščemū..? tagda davai, j...s. aš nagų prie jo daugiau nekišiu...
  3. Sveiki, turiu tą patį "pirmuką"...bėdos dar blogesnės, nustojo kaitint žvakes beklaksėdamos rėlės...keičiau ir kompukus ir žvakes, pravodkę perkrėčiau, jungtis...kontrolkės kaitinimo nei raudona nei žalia nedegė...ir nedega.. Pasibaigė, kad įdėjau rankinį pašildymą...:-( Iš karčios patirties pasakysiu: yra du var.(kiek žinau) t.y.: sumažinto galingumo pakaitinimas užvedus apie 50 proc., tada stovi dvi rėlės žvakėms ir galios varža, arba viena rėlė, tada pakaitinimą užvedus duoda impulsais ir klaksi rėlės. kiekvienu atveju yra skirtingos žvakės, jei napataikysi, nesuprasi kas darosi. Gal kas turit kokį atradimą? BAisiausia tai, kad metai gamybos tie patys, o pravodkė ir sistema skiriasi Klausimas dar, ar tas 2,5 TDI ir turi plentu ėst virš 12 litrų 100km. važiuojant iki 100km/h?
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.