Pereiti prie turinio

arnas83

Nariai
  • Pranešimai

    46
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Profilio informacija

  • Lytis
    Vyras
  • Miestas/Klubas
    Panevėžys

Paskutiniai lankytojai

Paskutinių lankytojų blokas yra išjungtas ir nėra rodomas kitiems nariams.

arnas83's Achievements

0

Reputacija

  1. Reik pagalbos užsiblokavo signalizacija, nebeveikia nei centrinis ir neduoda kurt. Ar įmanoma orginalia signalizaciją panaikint kad liktu tik nuotolinis užrakinimas.
  2. Kad nekurti naujos temos noriu paklaust. Kaip išsisprendė problema, nes panašiai ir mano td5 daro. Viskas pertikrinta, pakeista ka.galim pakeist be dideliu remontų. Dar įtarimą turiu gal purkštukai į pabaigą.
  3. Sveiki, kolegos nesenai nupirkau discovery TD5 ir nežinau a taip turi buti ar čia kokia bėda. Mirksi ODO rodmenys automobilio kilometražas. tas kur momentinis tai nusinulina ir nemirksi. O odo mirksi .
  4. Spėju pinigu pas mane siek tiek maziau nei TU norėtum gaut.
  5. Sveiki ieškau Diskoverio savaji baigiu nuvažinėt reikia atsinaujinti. Gal yra kokių pasiūlymų aišku geriau but senasis iki 98 metu, bet išbėdos tinka ir Discovery 2.
  6. sveiki kolegos gal pas ka nors yra nereikalingas salonas ar bent priekines sedynes apygivės. mano labai jau sudube. o gal turit ir koki odini salona uz gera kaina
  7. nu jo nu mat kai kam kisene riboja australisku neiperku
  8. rolandai tai as jau ta supratau ir ne tik jie spyruokliu ar amortiku ne kokie gamintojai ir kitu daliu nelabai kokybisku esu isigijes
  9. is anglu buvau tuos atsisiuntes visa komplekta spuruokles + amortikai + 5cm bet visai nepasiteisno amortikai aprudijo spyruokles kei ir per minkstos nu š biski nusipirkau .
  10. jo apacioj bandziau siak tiek igrezt kad isukt giliau del stiprumo bet pravariau kiaurai
  11. sveiki kolegos parasiau ir i perku tema bet gal per cia greiciau ka rasiu. reik LR DISCO 1 galiniu amortizatoriu keltai pakabai +5cm, buvo sudeti brit part bet neatlaike nutruko. gal pas ka yra ar devetu ar nauju reik 2 vnt nu arba vieno tokio pat. tel nr 8 678 09956.
  12. sveiki kolegos. Reikai pagalbos. Skirstymo dezej atsirado garsas pasalinis isemiau matosi kad grandine liecia korpusa bus issitampius kiek suprantu. nauja grandine su zvaigzdem labai jau daug kainuoja. galvoju pirkt kita razdatke tik nezinau ar nuo visu modifikaciju tinka pas mane MP 95m 2,5 tdi selekt komlektacija. noreciau info ar galim det paprasta skirstymo deze ir ar tinka nuo 2,8 dyzelio ar nuo benzino. aciu uz patarimus. ir gal pas ka yra kokia razdatke nupirkciau
  13. na va tokios tokeles su slangynu viskas tvarkoj, ner prie ko prikibt. gavau patarima kad matuot slegi reik vaziuojant taip ir yra vaziuojant apie 2500 apsuku turbina pucia apie 1 bar slegio o stovinciai tik 0,2. kai pakeiciau turbina lygtai siek tiek pagerejo trauka bet labai nezymiai.
  14. jo asele voztuvo reguliuolasi bet uzdet ja ir taip su jega reik nes paskui slegis ja stumia kai atidarineja nu reiks gal pabandyt patrumpint. aciu uz patarimus bandysiu dar kazka daryt bet vilties mazai
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.