Pereiti prie turinio

raimondasl

Nariai
  • Pranešimai

    11
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Kontaktai

  • Skype
    daksas7

Profilio informacija

  • Lytis
    Vyras
  • Miestas/Klubas
    Kaunas
  • Pomėgiai
    Pasivazinejimai laisvu laiku

raimondasl's Achievements

0

Reputacija

  1. Nu dabar issiaiskinau kaltas priekinis tiltas, tiksliau tik reduktorius va jo reiketu, jei kas siulysit tai konkreti kaina butu gerai.
  2. Sveiki, servise viska istikrino viskas gerai su guoleis bei granatom, reikia keisti razdatke, nu kur sujunge priekini tilta, kad butu viskas gerai, kiek ji galetu kainuoti, ir isvis ar apsimoka tvarkyti.
  3. Ne jokiu garsu nesklinda is razdatkes, pagrinde is vairuotojo puses nuo rato, buksuojant ijungus 4x4 ir su paletintoju ir paprastai tik is to rato garsai sklinda, seip nelabai suprantu jusu tu zodziu kaip habai nu ir taip visi jusu naudojami zodzei, as esu ja pirkes kaip pramogai palakstyt kur sunkiau pravaziuojami kelei nu kaip hobis iseina, tai nelabai apie ka ir nusimanau, bet jei turi masina tai ji turi buti tvarkinga, ta ir bandau padaryti, seip apie tehnika nusimanau gan gerai, bet del dzipu tai nelabai kas liecia vaziuokle
  4. Taip po guolio pakeitimo vistik isliko sioks toks uzesys vaziuojant galiniu tiltu, o ijungus 4x4 siaubingai kaukia, atleidi gaza keistas garsas girdisi tarpais garsiau tarpais visai dingsta, negauna priekis apkrovos nutyla, as ir manau ar nebus su granata beda, o del stabdymo kai atbulas vaziuoji susukes vaira stabdymas kitoks nei kai buvo viskas tvarkoj, pirmyn ar atgal biski pavaziavus garsas prie rato girdisi, toks brazgesys kaip granatos buna traskesys tik daznesnis ir letai nu pirmyn atgal su draugeliu patikrint is kur ta garsas sklinda, o sklinda butent prie rato kur granata, seip apie 3 metus turiu.
  5. Kaip issiaiskinti kur tikslei beda, ijungus 4x4 pavaziavus susukus vaira desinen girdisi traskejimas vairuotojo puseja, kaip granata ar dar kas, ir kaip visa tai sutvarkyti, ar imanoma paciam ar pas meistrus varyt, ar stebules uzraktas remontuojamas ar kitu keisti, kur jo jieskoti ir kokia jo kaina butu, suprantu naujas brangus butu, o kaip devetas, kaip patikrinti ar geras, ir kokiu metu, bei variklio tipas dyzelis ar benzas, ar isardzius su pavyzdziu jieskot.
  6. Sveiki, gal kam teko susidurti su sia problema, kauke priekinio rato guolis, tuo paciu ijungus priekini tilta labai kauke, dabar pakeiciau guoli, bet uzimas isliko, guoli jau konkrecei keisti reikejo, nes ratas klibejo, galvojau cia ir buvo ta beda, bet pasirodo ne, kai ijungi 4x4 kaukia nezmoniskai, ir dar atbulam vaziuojant ir susukus ratus apsisukti jauciasi stabdymas, tas pats vaziuojant galiniu tiltu i prieki ir apsisukinejant ir jauciasi lyg stabdytu kas, ar tik nebus problema su granata kurios puse, o gal abieju gumos nesutrukineja, ar kas galetu buti rimciau, ir kaip patikrinti ar butent granata cia kalta?
  7. Dabar pavazinejau tik galiniu tiltu, ir uzia, bet ne taip garsiai, kaip ijungi 4x4 tai kaukimas padideja, ir labai stipriai, tai bus kad parejas guolis, seip ant keltuvo nebuvau iskeles, bet jei uzia ir vaziuojant galiniu tiltu, tai tik tas guolis ir bus to priezastis, ar ji sunku pakeisti, ir kur gauti ji Kaune.
  8. Sveiki, gal kas tureja su tuo problemu, kai ijungiu priekini tilta labai kaukia, po tech. apziuros vairuotojo puses reikia keisti guoli, bet nepakeiciau,gal del to ir susidaro ta problema, vaziuojant galiniu tiltu nekaukia, tik stabilumo nera biski meto po kelia, ar gali itakoti guolis del uzimo, ar nepareis razdatke, patarkit ka daryti, neturiu salygu siuo metu remontuoti, ir jei pakeisciau ta guoli ir nedinktu tas uzimas ar cia rimtesnio remonto reiks.
  9. Kaip pakeisti fronterai sport 1997m. 3duru. priekini guoli, ar labai sudetinga? ar imanoma pakeisti mazai nusimananciam, keites lengvom, ir kur Kaune gauti ta guoli kokia kaina butu?
  10. Kaip pakeisti galines frontes 1997m. 3 duru galines traukes, ar gumos keiciasi ar visos traukes, patarkit kur ir ko jieskoti.
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.