Pereiti prie turinio

sapras

Nariai
  • Pranešimai

    58
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

sapras Pranešimai

  1. Smagu skaityti komentarus , tikrai matosi kad zmones zino apie ka kalba kas susije su turizmu, bailiu nera (ir mes zinome kur gazas) bet technikos gaila kai vaziuoji turistauti o kankiniesi kaip sportininkai, tame didziausias skirtumas ir butu.

    foto maciau , paziurejus nesinori turistauti bet ir lankytinu vietu lankyti taipogi. Tikiuosi orgai zino ka daro ir greitu laiku paskelbs startinius , bei kita info . laikiam!

    Nu pernai Kurkliečių purvas buvo gi paimtas....

    post-6861-0-63717000-1473264436_thumb.jpg

  2. Nu priekaištų neturiu nei vieno, nes dalyvaudamas jau penktame Salako Raiste matau tik aukštėjantį lygį. Neramu kad tik nebūtų pasiektos lubos. Su paprastu MP II manau pasiekėm neblogai  naktiniame -29 t. ir dieniniame -36 t. ir žiede 1 ratas prasisukom be jokių nuostolių. Taškų pasirinkimas jamamų ir apvažiuojamų tikrai pakankamas, o žiede - ačiu šturmanui kad sulaikė nuo antro rato, šitų 10 taškų kaina mano standartui būtų per didelė.    

     

      TIK TURISTAS 

  3. Jei daviklis fiksuojantis blokuotės padėtį yra atjungtas - lemputė mirksi t.y. per jį nėra grandinės. Jei dega reiškia grandinė yra. Tai arba daviklio defektas arba pilnai įjungta blokuotė. Kaip buvo demonstruota filmiuke, jungiant blokuotę suspaustas oras stumia tokią  įrangą į priekį kurioje užsikabina šio daviklio kabliukas ar kaip ten jį pavadinti. Ir jei neteisingai įmontuosit daviklį atgal yra tikimybė per laiką pažeisti karunėles.   

  4. Ėėėė ką čia garodijat, kodėl negalima registruoti. Kaip ir visas auto varai t.a. , jei gerai padaryta, pravarai t.y. ekspertizės nereikia, ir varai registruoti. Aš persidariau iš anglo pats prieš kokius 5 metus, atidrožiau ir tai stovis neblogesnis nei atvežtų iš vok. Be to  ir kilometražas anglo min dvigubai mažesnis, kėbulas druskos nematęs.... 

    post-6861-0-70210200-1420527561_thumb.jpg

×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.