Pereiti prie turinio

mmariuss

Nariai
  • Pranešimai

    41
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

mmariuss Pranešimai

  1. kolonkes vairo daznai stimpa motoras fordinis jai gerai pamenu,ekonomijos nebus jai galvoji kad y keturis litrus tilpsi,as siulyciay jai moteriskei kitoky,auto.

    Variklis 1.4l ne fordinis, o pezo, citriaus, praktiskai neuzmusamas.

  2. šiaip aikštelėse montuojama perimetro spindulinė apsauga, geriausiai išsikviesk kurios nors apsaugos firmos specus, jie pasakys ko ir kiek reikia, paskaičiuos sąmatą. Tada jei nenori mokėt firmai oficialiai, pats susiperki ko reikia ir susimontuoji, arba ieškai neoficialiai technikų iš tų pačių firmų, kurie ir sumontuos pigiau, o tada sudarai su firma techninės apsaugos sutartį

    As apie tuos perimetro daviklius ir galvoju, bet gal kas nuosekliau apie juos gali pakomentuoti?

  3. Šiandien išbandžiau smėliavimą su vandeniu. Nu, kala tai užtikrintai :liux: .

    Dujinės viryklės viršų pabandžiau smėliuot, tai nuima ne tik surūdijusį sluoksnį, bet ir emalį lupa kaip obuolio lūpinę  :D .

    Su kokia aparatura, koks siurblys?

  4. Ruosiuosi pirkti televizoriu, gal kazkas turi koki priejima kur pigiau nupirkti? Domintu su smart tv .wifi , 40-42istrizaines. Kazkaip traukia samsung ir panasonic. Galit ir koki kita modeli pasiulyti :)

    Jeigu telikas perkamas del Smart (kad IPTV ziureti) tai TIK Samsung ar dar LG, kituose Smart tai tik ant bajerio, kad tik vadintusi smarttelikas!

  5. Pirkau iš "Feliksnavio" ne vieną valymo įrengimą, tikrai ne gvigubai pigesni :)

    Tikrai jau ir tie kainas pasikele, pernai pavasari norejau statyti tai ta iki 800ltr per para, buvau rades uz 2200lt, o dabar net nepanasios kainos :scratch:

  6. Tarp kitko, sake yra treidenio lenkiskas analogas. Pigesnis ir neka blogesnis. Gal kas zino?

    Yra dar toks "Feliksnavis" tik vos ne dvigubai pigesnis nei traidenis. Kazkur girdejau, kad traideni ikure du vyrukai, o paskui aisku kaip tikri lietuviai nepasidalijo pelnu ir issiskyre, taip ir atsirado traidenio brolis feliksnavis :liux:

  7. Del priekabu valkiojimo:

     

    3. NURODYMAI IR TAISYKLĖS

    3.1. Priekabos vilkimas

    Vilkdami priebą turite laikytis šių reikalavimų:

    • Priekaba be stabdžių – iki 750 kg ar ne daugiau kaip automobilio tuščiosios masės, atsižvelgiama į mažesnę.

    • Priekaba su stabdžiais – ne didesnė nei automobilio gamintojo nurodyta masė ar automobilio registruota masė, atsižvelgiama į mažesnę. Jei gamintojas nenurodo priekabos leidžiamos masės, tai ji atitinka sutomobilio registravimo masę.

    • Velkant visureigiu – automobilio gamintojo nurodytas aksimalus dydis ar 1,5 velkančio automobilio registravimo masės, atsižvelgiama į mažesnę.

     

    Tai jei priekabos bendroji mase 3t, tai automobilio tuscia mase turi buti 3t.

×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.