Pereiti prie turinio

narbutaslt

Nariai
  • Pranešimai

    57
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

narbutaslt Pranešimai

  1. Man lygiai tas pats buvo. Elektrikas rado daug pratrintu laidu, kiek pamenu tai variklio apacioje kazkoks storas laidynas. Is isores kembrikas, izoliacija atrode viskas ok.

     

    Paklausiu ryt, nes suprantu kaip uzknisa, o kiek vargo kol rado..

     

    Nezinau kodel, bet tuo metu generatorius irgi truputi perkrovinejo. Kai viskas sujungta budavo apie 15.5. Pakeite reguliatoriu, nepadejo. Sutvarke laidus, susitvarke krovimas.

     

    3.2DID automatas 2001

  2. Sita sake pareigunai, kai Estijoj rase protokola uz greiti su paprastu matuokliu. 

     

    Ir minejo, jog viska 100% siuncia i Lietuva.. Bet praktika rodo ka kita..

  3. Sveiki, gal kas buvo susidure su tokia tlc 120 2005m. beda, kompas parode, kad kazkokia isiurbimo kolektoriaus sklende parejo, nes kai vaziuoji mazdaug 150-170km/h uzsidega "cekas" ir nebetraukia, tada uzgesini ir vel vaziuojo normaliai iki tokio greicio.

     

    Salia interkuuliario ant isiurbimo kolektoriaus yra pagrindine elektrine sklende. Daznas gedimas tai priauga daug visokio sudo ir pradeda strigt kai pilnai atsidaro. Vos pajutus strigima kompas iskart klaida meta. Viska isardai, isvalai ir turetu but ok. Prie to pacio dar ir egr'a issivalyk. O pucia 150 be problemu ;)/>

  4. Nu buvo buvo biski ten :)/>/> Matai teko visa nakti ten but tai ir draugu atvaziavo ir lauktuviu atveze, tai nesusalom :)/>/>)

     

    Aciu dar kart uz pagalba, kitaip butume garantuotai dar para buve, nes x5 ten tipo traukt musu atvaziavo :)/>

×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.