Pereiti prie turinio

ofke

Nariai
  • Pranešimai

    14
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Profilio informacija

  • Lytis
    Nesakysiu
  • Miestas/Klubas
    kaunas

ofke's Achievements

0

Reputacija

  1. tai kad nelabai radau, del to ir klausiu...
  2. ne 33 as nedesiu, galbut 32 kaip ziema ateis... o ka reikia deti trap kebulo ir remo? buna pirkti ar kaip? nes nesu susudures su tokiais dalykais...
  3. gerai, o jaigu 32 ar 33, tai papasakokit kaip liftinasi, aciu
  4. papasakokit kaip liftinti reikia frontera jaigu joje dar stovi lynges, ir kaip priekis liftinasi? ir ar isvis reikia tai daryti jaigu nori deti 31 padangas?
  5. as ziurejau dabar varikliu, tai ir uz 500 lt yra, bet neaisku ka nupirksi...
  6. taiva mes galim skirti apie 8000 lt,as net neziuriu y tuos kur iki 7000 lt nes ten tik laika svaistyt juos vaziuot ziuret, nes jai stovis normalus tai ir kaina bus ne 6000 lt... ir as ziurineju leeksplotuotas lt, kazkaip nesu turejas masinos jau eksplotuotos lt bet..... va ce kaip is dangaus nukrito variantas ta fronte su variklio defektu,lietuvoje kelis metus vazinejo pagyvenes zmogus, 96 m juodas,dar neblogos padangos tikrai, nesurudyjus, nesenai praeita TA, lankai viskas kas priklauso... . tai ir dabar nezinau, jeigu pasiimsiu kaip reiks daryt su ja, kiek gali kainuoti 2,3 motoras srote ? ir kiek kainuotu ta kalanty prikelt mazdaug?
  7. jo daugiause fronteru yra ir parduodamu ir ardomu srotuose su 2,5 vrarikliais, o noriu paklaust kiek 2,3 fronteros variklis kainuoja? nes galbut jaigu susiderinsiu kaina tai imsiu fronte su 2,3 varikliu bet variklio defektas(variklis kala), ir ka patariat tokiu atveju daryt ar kita ieskot varikly ar kaip?
  8. o pas frontera 2,5 tai tas pats VM kaip ir pas jeep Cherokee 2,5?? nes ziuriu ir y sita modely... kaip jums cherokee?
  9. tai taip ieskau tevui, ir dzipo reikia daugiausia ziema kaip kelia uzpusto o su lengva masina nepravaziuojam,jo o y pelkes turbut irgi nelysim, tai ir svarstau dabar kad mum tas variklio galingumas nera toks didelis rodiklis,ir iesku optimaliausio varianto, tevas nelabai megsta y masinas pinigus kisti, bet aisku neremontuosi nevaziuosi tai ir klausineju del to variklio... taip to 2,3 traukos man irgi uztenka, o nesu bandes vaziuoti su 2,8 bet reiks pabandyti bet vistiek manau ziuresiu arba 2,3 arba 2,8... nes tas 2,5 tds tai taspats kaip BMW jai neklystu??
  10. taip tai ce kaip visada, kiek zmoniu tiek ir nuomoniu bet net nezinau dabar ka daryt, nes kainos daugmaz panasios su visais trim varikliais, tai su kuriuo rimciau ziureti net nezinau... kas dar koki nuomoniu turi issakyti? koky varikly rinktumetes ?
  11. na nezinau, ieskosiu su 2,3 ar 2,8... bent apie ta 2,5 suzinojau kad begt reikia nuo jo... kiek kainuoja 2,3 variklio turbina gal kas zino?? ar restauravo ir kiek mokejo?
  12. jo zinau apie ta spaudima, as turejau trumpai ant pardavimo paemes ta fronte su 2.3 varikliu ir man uzteko ten tos galios, buvo su 190000 rida is vokietijos,kurdavosi tai nelabai kaip nauja ,bet lampute nedegdavo ir slegis normalus budavo, tik va dabar noriu tevui nupirkt ir sprendziu klausima del to variklio... nes 2,8 tai jau variklio islaikymas nemazai kanuoja... tai man atrodo reikes ieskoti su dar nelabai mirusiu 2,3 varikliu...
  13. gal ne ytema biski, bet pasakykit, noriu fronteros galios man daug nereikia, tai norejau paklaust apie ta 2,3 varikly??? manau geriau negu 2,5?? ar ne? manau islaikymas tikrai pigesnis, aciu uz nuomones
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.