Pereiti prie turinio

gelikas

Nariai
  • Pranešimai

    8
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Profilio informacija

  • Lytis
    Vyras
  • Miestas/Klubas
    Vilnius
  • Pomėgiai
    Žvejyba, medžioklė, retkarčiais pavažinėti off road'a

gelikas's Achievements

0

Reputacija

  1. Sveiki, Pas mane dabar irgi plikos 235/75/15 padangėlės ant 1 terano, as prieki pasuksiu torsionus, max 5cm ir gale idesiu tarpines virš spyruokliu 5cm. Isidės man 31x10,5/15 padangikės?
  2. Nu aš radau ir brėžinius ir internete daug info kad deda tas šaibas. Tai ja ir padarėm.
  3. Aš savo planuoju parduoti, jei domina rašyk ablonskis@yahoo.com
  4. Išorinės abidvi kaip supratau iš meistro. Yra minusas pakėlus su tom šaibom ir torsianais tuos 10mm, kad kai priekis važiuojant per kalniuka ar gulinti pakyla, tada kažkas negerai ir būna trrr Tai dabar jau sutvarkys ir bus viskas ok.
  5. Nu ka, pakankamai laiko praėjo ir galiu trumpai aprašyti savo patirtį. Pasikėliau terika 10cm su Y61 galinėm spyruoklėm, priekis torsionai plius šaibikė 2,5cm tarp atraminio šarnyro ir ryčiago. Amortikai buvo prailginti ties tvirtinimais, kaip nežinau, servise darė sakė prailgino kažkaip tvirtinima. Viso komplektėlio dėka užgtelėjo priekis 10cm, galas 12cm, pavažinėjus susėdo po 2cm. Visas pakėlimas kainavo 290eur su suvedimu, dalimis naujomis ir darbais. Be naujų amortikų. Po kiek laiko atsirado papildomi, garsai, dėl priekio pakėlimo su tarpinėmis minėtomis, padidėjo apkrova pusašiams, granatoms ir jos parėjo. Kadangi užsiroviau ant spec modelio, granatos kainuoja po 140eur, bet aš nusipirkau pusašius su granatom už 120eur, pakeitė, ir dabar gamina tarpinukes padėti apačioje prie atraminio šarnyro, kad sumažinti apkrovas ir nepareitų granatos. Žinau kad sakysit kad būčiau susidėjes ironman ir būtų tiek pat atsėje, bet pirma, būtų kainave vistiek brangiau, antra būtų tik 5cm o ne 10.
  6. Dragon, ka jūs pasiūlysite pakėlimui? Kokia komplektėlio kaina gautūsi?
  7. Sveiki, Gal kas yra terracanui keite spyruokles? Esu girdėjas kad galima dėti nuo galingesnio motoro spyruokles ir taip auto pasikels. Rusų forume radau kad nuo nissan patrol 60 kėbulo sumetė ir irgi pasikėlė, tik neparašė kiek ir ar keitė amortikus. Gal Terracanų turėtojai darė kažkokias modifikacijas ir gali pasidalinti info?
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.