Pereiti prie turinio

domulionis

Nariai
  • Pranešimai

    7
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Kontaktai

  • Skype
    domulionis

Profilio informacija

  • Lytis
    Vyras
  • Miestas/Klubas
    Panevezys

domulionis's Achievements

0

Reputacija

  1. Sveiki,nenoriu kurti naujos temos del klausimo apie razdatke taigi paklausiu cia.JGC 98' 2,5TD,mechanine greiciu deze,razdatke NV249 ir jauciu kad bus visko mova sugedusi,nes susukus ratus ir judant jauciamas itempimas ir ratu prasilidimai.Taigi kaip butu galima patikrinti visko movos bukle per daug nelendant i mechanizmus? :]
  2. Cia pas mane quadratrack ar kazkaip panasiai ta razdatke,kur trys padetys : 4 N 4Lo. Siaip kokia geriausia razdatke ejo i Jeep GC ? Ir ar imanoma idet kito modelio razdatke vietoj sitos?
  3. Kokia orientacine kaina mazdaug tos viskomovos?
  4. Sveiki, esu naujokas su JEEP technika,tai noreciau konkreciai iskart paklausti kas gali buti,nes blokuojasi priekinis tiltas,normaliai vaira baisu susukti, jauciasi kad ratai nori vienodu greiciu suktis posukiuose ir gaunasi itempimas (aisku labiausiai letai apsisukinejant), ant zvyro praslysta i sona ratai, ant asfalto net padangos cypia. Razdatke 3 padeciu. JEEP gc 2,5 td '98. Dekui is anksto.
  5. neatnaujino savo būsenos

  6. Aisku Nesenai nusipirkau tai nelabai ir zinau kas kaip turi buti,bet manau po truputi susidraugausim ir su amerikietiska technika
  7. Sveiki.Norejau paklausti kaip del grand cherokee '98 TSi komplektacijos apsvietimo.Nesviecia apiputimo valdymo rankeneles,nedsviecia atidaryciu dureliu simboliai,nesviecia razdatkes padeciu simboliai.Ar tai isvis turetu sviesti? Dekoju is anksto uz informacija.
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.