Pereiti prie turinio

edvardas112

Nariai
  • Pranešimai

    24
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Visas edvardas112 turinys

  1. Gali buti kad kompas pagavo klaida,arba kompresorius i resiveri nebepripompuoja oro.
  2. Paprasciausiai tai patikrink tai pasiimk testeri ijugk degima ir priliesk testeri prie pakaitinimo zvakes laidelio ir pazek ar ateina srove,o jei ne tai bus saugiklis perdeges.
  3. Jo skidelis rode viska tvarkoj,bet iskart jautesi ant kurimo,kuriasi taip kaip nebutu kuro ir suktu tuscia.Bet va nuemiau variklio proto dangteli ir radau perdegusia kaip ir sake metaline plokstele,ja pakeiciau ir dabar viskas ok.
  4. Keiciau naujas pakatinimo zvakes ir ant vienos zvakes neuzdejau laidelio,ir tada ejau kurt ir turbut laidelis siekes variklio bloka uztrumpino ir turbut perdege.
  5. Gal zinot kur yra Range rover P38 pakatinimo zvakiu saugiklis?
  6. EAS air suspension diagnostic cable -Range Rover P38
  7. Ar tinka RR P38 diagnostikos laidas ant RR L322?tik kiek zinau kad L322 kita programa.
  8. Labai nedaug bet matosi padangos kampas ant asfalto
  9. Per vasara buvo nuimtas kardanas vaziavo tyliai,o neseniai uzdetas ir labai pradejo vaitoti ar priekinis tiltas ar razdatke,sako gali razdatkei diskeles susijungt ir pastoviai varyt priekinis tiltas.
  10. neatnaujino savo būsenos

  11. Kaip range roveriui veikia 4x4 ar visada pastoviai varo visi 4,ar kaip prabuksuoja galas kabina prieki?
  12. Tvarkau Land rover range rover P38 95-01m pneomatine pakaba(klaidu panaikinimas,aukscio kalibravimas ir kitas pakabos remontas.)Tel.860081006 Pasvalio r .Salociai.
  13. Noreciau paklaust kodel man neveikia kompresorius,pajungus nuo akumoliatoriaus tai jis veikia,turiu ir EAS programa ir vistiek nerandu kur beda.(Reles ir perziurejau).
  14. O paprastai pajemus USB kompo jungti su laidais ir prie RR fiskes suradus tam tinkamus lizdelius ir sukisti laidelius.Nes ziurejau ju reikia tik 4.AR veiktu?
  15. Noreciau paklaust kuos skirasi dizeliniai varikliai 2.5DT ir 2.5DSE
  16. Tai atidarius kapota po kaire puse yra saugikliai ir yra 5 atdrodo reles viena is ju yra kompresoriaus.Supranti buvo ismete kompas klaida ir jis nusileido iki pat apacios ir nejo pakelt tai nuvarem pas meistra is atnulino klaidas ir veliau sako kad nebelabai veikia kompresorius tai jis sutvarke ta kompresoriu ir atsiunte po 2 dienu as ji idejau ir jis ne velnio nepompuoja oro, nuspaudus rele jis veikia.
  17. Gal esate susidure su tuo.Uzkurus masina niekas nesidaro ir neveikia kompresorius paspaudus kompresorio rele jis veikia atleidus jis vel nebepompuoja oro.Kas gali but?
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.