Pereiti prie turinio

pjelnikas

Nariai
  • Pranešimai

    66
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

pjelnikas Pranešimai

  1. Sveiki, turiu bėdą, pradėjo vibruoti discaveris.vibracija atsiranda nuo 40km/h iki 60km/h tame tarpe labiausiai jaučiasi. Pradžioje galvojau kad nuo ceilenbloko laikančio priekinį tiltą, nes pastebėjau kad susidevejes.pakeiciau,vibracija liko.kas dar gali būti? Svarbiausia kad atsirado kaip iš niekur. Važiavau mieste, sustojau, po valandos pradėjau važiuoti ir atsirado vibracija. Padekit. Ačiū.

  2. Sveikas, paziurek ar isvis yra kibirkstis. Nors ir viska ten pakeitei vistiek pazek. Jei dirbdamas motoras užgeso, pažėk kibirkštį, jei nėra, ieškok plono laidelio į "skaičiuotuvą"ar kaip jis ten vadinasi. Nes mano juodžkiui taip buvo, užsikurdavo, važiuodavo, užgesdavo ir nebesivesdavo. Meistrai kokiu tik spejimu neturejo, o buvo tas laidelis prasitrynes ir nekontaktuodavo.

  3. as zinau, kad mes vairuojame mums geriausios markes visureigius :rolleyes:/>:)/> , bet gal vistiek kam nors reikia kokiu Discoverio detaliu. tai kreipkites, gal galesiu padeti. :rolleyes:/>

  4. sveiki, turiu uzsilikusias donoro 94m discavrio dalis. yra visi stiklai ir liuku, nebera galiniu dureliu,

    dar yra priekines dureles (sidabrine spalva),

    veidrodeliai,

    abu tiltai su reduktoriais,

    stabdziu diskai,

    pusetini amortizatoriai

    spyruokles,

    vairo mechanizmas su spynele ir rakteliu

    greiciu deze(veikianti, nes pries isimant varikli vazinejau),

    kol kas dar yra ir salono "absifkes",

    sedynes,

    paildoma bagazines sedyne,

    valituvai,

    centrinio varikliukai,

    skardiniai ratlankiai su discaverio padangomis 245/75 r16 likutis apie 4-3mm

    kuro siurblys,

    generatorius,

    variklio galva(nuslyfuota)

    radiatorius,

    ventiliatorius, na ir dar daugybe smulkmenu...(jei ko reikes galesiu paieskoti)

    del kainu susitarsim

    tel.: 862560112

    arba i AZ

    greitu laiku bus foto

  5. sveiki, atsitiko bedele, discotekai pakeiciau tepalo ir oro filtrus, pravaziavau 700km ir prasidejo bedos, pradejo duminti stipriau, po kapotu atsirado kazkoks kalenimas. pakaites variklis neuzsiveda,bet valanda pastovejas vel uzsiveda, bet vedasi ne taip kaip anksciau, db reikia ilgiau pasukti. tai prasau pagalbos del diagnozes gedimui, nes paciam tai pirmas diselinis auto.

  6. Cypia tau išminamas guolis , o sankaba dingsta dėl sistemos nesandarumo . Kažkur praleidžia skystį. Gali kad ir labai nedaug , bet užtenka , kad nukristų pedalas.Užpumpuoji ir vėl turi kietą pedalą.

     

    bet man tuo paciu metu kai digo pedalas, tai ir cypt pradejo.

    ka daryti?

    nuo ko pradeti tvaekyti?

  7. problemos su sankaba,variklis 2,5d. problemo tokia kad,ismynus sankaba pasigirsta cypimas, atleidus jis dingsta. ir dar buvo dingus sankaba, bet pamindziu pedala vel atsigavo ir atsirado tas cypimas. patarkit kame gali buti problema?

     

    skyscio bakelyje vidutine norma, daugiau nei minimumas, maziau nei maksimumas.

     

    prie pedalo ir nesimato skyscio prasiskverbimo, nera ir prie bakelio.

     

    gal kam ir taip pat buvo nutike, patarkit ka daryti.

     

    Aciu.

  8. Laba vakara,nupirkau subaru forester 99m,2.0 turbo S 125kW,nepatinka variklio darbas.Norejau paziuret zvakes tai joks raktas nelenda...Gal kas gali pasakit kaip jas issukt,gal reikia varikli iskelt i virsu kad iki ju daeit?

     

    sveikas, variklio kelt lauk nereikia. :) yra specialus raktas tam reikalui, plonesnis, nes zvakes plonos ir ilgesne rankenele. as pats kazkokioi irankiu parduotuvei uzsisakiau ir atveze.

  9. sveiki jeep megejai, noreciau jusu pagalbos. ar yra kam teke susidurti su 2,5 l benzininiu ir su razdatke be paletintojo variantu? intere ieskojau tokios info, bet nieko panasus neradau, nebent neteisinguose saltiniuose ieskojau. nes kokius varisntus radau tai visi su paletintojai, o be neradau. tai jei kam teko susidurti suteikit kokios info, kokie -,+. Aciu

×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.