Pereiti prie turinio

baks2lt

Nariai
  • Pranešimai

    43
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

baks2lt Pranešimai

  1. turejau as su 3.7... kuro sanaudos kaip 4.7 JGC.. siaip smagiai rieda, salone vietos mazoka. paisdykaut nulekus nuo kelio trukdo variklio apsauga, labai jau ji zemai kabo. buvau iskeles bet vistiek nepatiko, grizau prie JGC. jei pirksi ieskok su 5 padeciu razdatke.

  2. O prie ko cia vairo keitimas ir kebulo numerio perkelimas? Ar as kazka ne taip supratau.

    Jei to anglo neina priregistruo ar juo ramiai vazinet po lt, tai galvoju persikelt anglui vaira, o kebulo nr uzdet nuo savo auto, nes metai, spalva, marke, modelis tas pats, tada beliks tik numerius persisukt... nezinau, gal svaigstu, bet jei neina registruot tei vienintelis budas toks yra..

  3. Sveiki galkas zinot kiek laiko lietuvoj galima vazinet su angliska masina? Gandu daug, vieni sako kad lietuvoj ta pravaro ir apsidraudzia ir vargu nemato, kiti is anglu popierius siuncia, kiti tipo lietuvoj isvis tik menesi gali, tai ir nezinau kuo tiket. Radau nebloga auto tik kad angliskas, su registracija kaip suprantu pas mus ne kas, gal bandėt kas latvijoj registruot, kokia ten procedura, kokiu dokumentu reikia? Ir dar gal galit paaiskint kas tie v5 per popieriai..

  4. rieda jie gerai, kaip lengvoji. is vietos pajuda smagiai, bet trasoj norint ka lenkt, bukas, is 3,7 tikejausi daugiau. pralekiau 10tukst da patenkitas :) bedu neislindo. kuro sanaudos nuo grando 4,7 mazai ka skiriasi. tik nervina prieki ta apsauga, kur i didesnes provezas ilendi ir pypec.. dabar taupau 2000lt lift kit'ui :)

  5. Sveiki,

    islindo beda... priestai veike viskas gerai, dabar veikia tik priekines durys, savaite nebuvo judinta ir bac sugedo, kai salciai buvo neatidariau bagazines, galvojau uzsalo, bet dabar prireike ten ilyst o lauke +5 tai kazkaip nerealu. gal kas susiduret su tokia beda, ar zinot kur smegenu ieskot.

  6. patarimas kai nekimba "Jeigu norite eiti i zvejyba ir pasiimti buteli degtines, tai imkite du, nes tryju vistiek bus per mazai :)"

×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.