Pereiti prie turinio

rupkis

Nariai
  • Pranešimai

    91
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

rupkis Pranešimai

  1. Lapkricio 30 d. Rokiskio rajone, Kurklieciuose nusimato 4x4 renginukas.

    4x4 turistams tasku rinkimas pagal gps koordinates. Kas liecia tr1, tr2, tr3 tai butu ziedas, bet viskas priklausytu nuo norinciu prasivaziuoti ziede skaiciaus. Viskas paaiskes savaites begyje. Skambinames, klausiam kas neaisku, registruojames.

     

    +37060079060

    post-5704-0-23759900-1573208508_thumb.jpeg

  2. negaliu nepasisakyti...  isreziu tiesa !

    dalyvavome  Kupiskio uzdaryme. trasa puiki ir t.t , visi vaziavome ziedu( ?) ,  rungtis buvo  kuo duogiau iveigti ratu. vaziavau su sidabriniu land rover.  trasa buvo sudetinga tikrai. bet kazkodel keletas ekipazu trasa nevaziavo  (  lenke didziasas balas, kirto stop juostas, vaziavo nenumatytomis vietomis( jus  patys zinot apie ka kalbu ) ) suprantu , kad tai buvo sventinis pasivazinejimas, bet pries starta visi kalbejome , kad vaziuosime  taip kaip numatyta..  Isskirtinis sorry melyno Jimnio ekipazui  uz eksidenta  vienoje baloje ! 

  3. Na vakar tikriausiai ir vel i seima isrinkom tokius kaip tamsta. Viena yra ziuret ir vikdyt kas parasyta o kita yra pasivadovaut ir blaiviu protu ir zmogiskumu. Kaip jau orgai minejo, daug ekipazu pazeidinejo taisykles, tai taip sausai ziurint visus ismest reikejo. Bet juk visi zmones. Chebra dare pirma karta, tikrai pasistenkta buvo, apie viska pagalvota. Renginys nekomercinis manau tai ir susirinko ir vaziavo visi kaip zmones. Mes trasoi tikrai padejom keliem ekipazam naudodami savo laika, galejom ir nepadet rodydami vidurini pirsta. Bet sitoi veikloi neru musu labai daug tai manau turim likt draugais ir padet viens kitam kol visi neemigravom. Peace. Ps gal orgai gali pasakyt ar imanoma ta fotika uzkurt ar jau ieskotis kito? Ps2 sigiui-jei sirdy blogas jausmas,susitikim spalio 22 sakiuose. Galesi mus aplenkt ir per bala aptekst ;)

     

    del visko tu teisus visiskai , neikiek nesinervuoju . Pasigalineti galima butu ir anksciau , ateinanti savaitgali Kupiskyje. Bust tr1 ir Open ziedas :)

  4. Jei neklystu. Tamsta iki prizininku dar tolokai likot. Uzemet 5 vieta. Jei mum butu neuzskaite butum 4 likes. Kazkaip nesuprantu ka ce nori pasakyt. Atrodo auges vyras o sitaip.. pats kalbejai kad nepatinka kai po renginiu i akis viena o forume kita. Tai gal tiesiog nedalyvauk?

    Jei neklystu. Tamsta iki prizininku dar tolokai likot. Uzemet 5 vieta. Jei mum butu neuzskaite butum 4 likes. Kazkaip nesuprantu ka ce nori pasakyt. Atrodo auges vyras o sitaip.. pats kalbejai kad nepatinka kai po renginiu i akis viena o forume kita. Tai gal tiesiog nedalyvauk?

     

    nesupyk , bet norejau pasakyt , kad taisykles ir vertinimas visiems vienodas turetu buti. baigiam tuscia diskusija

  5. Jus irgi ten buvot. Bet paemet ju maziau. Juk galejot visus paiimt ir Tolikui i kepure pri... nesuprantu esmes, jei paimiai maziau ir pripazysti tai kuo tada kaltinami organizatoriai? Irodymai kaip paaiskejo yra visi ant stalo. Ar sunku pripazint kad kazkam sekesi geriau?

    siuo atveju organizatoriai  jums uzskaite taskus pasitikiejimo  principu (  brifinge buvo pasakyta pateikti foto su taskais iki tam tikro laiko ! ( pas jus tas buvo ?  ) ) . ir jie  t.y organizatoriai nepasisi ..Ir jie nesuklydo .    Jie pasistenge del jusu  !   

     

    daba tiesiogiai klausimas.    ar jus iki  15:30 ( neskaitant velavimu )  prisrtastete   nuotraukas su taskais        ?  Taip ar ne ?

×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.