Pereiti prie turinio

ass1

Nariai
  • Pranešimai

    46
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

ass1 Pranešimai

  1. Kažkur mėtėsi keletas , tik nepamenu kokiam diržo profiliui . Šiaip tai turėtų nuo MP variklio tikt , o ieškot tokio daikto reikia arba šrotuose, arba pas motoristus. Gali ir autodetalių parduotuvės per klaidą turėt nors prekė ne iš populiariųjų.

    Raduo nuo MP gaila bet netinka dantu zinksnei.Rit bandisiu per visus imanomus skelbimus pereit.Siandien buvou nulekes cia http://krumplitas.lt/lt tai kaskaip nenorei pavarte ir patare eskot nauduotos atseit mano dantracio metalas perkietas ir gali nepavikt tinkamai pataisit.

  2. Nu nesinori ginčytis dėl tos šaibos bet kiek man buvo pakliuvę variklių tai nei pas vieną laisvai nesisukiojo nei šaiba , nei škyvas.

    O dabar apie esmę - jei ant mietkų stovi paskyrstymo velenėlis, siurblys , velenas tai ir balansiniai turi stovėt irgi ant mietkų ba kitaip gali baigtis negerumais.

     

    P.s. Šiaip tai geriausiai jei brudas nuvalomas prieš darbą - ir geriau viskas matosi, ir rankas netaip tankiai valyt reikia ;)/>

    Buvai teisus del saibos inai turi stovet ant sponkes o pasman prasisukus.nuemiou pirma dantrati o jis razmustas ant sponkes ir turi laisvumo sponke irgi perpus luzus.Gal kas zino kiek kainuotu dantratis o gal kas ir turi o tai vetinei parduoi nera ir skambino i sandelius Vilniui tai irgi neturi.Gal kam teko bendraut su sia imone http://krumplitas.lt/lt/

  3. Mietka ant alkūninio tai tas išpjovimas šaiboj , kiek matau tai stovi teisingai. Teisisngai stovi ir paskyrstmo velenėlis , ir siurblys. O va balansiniai tai abu per dantį nepataikyti.

     

    P.s. Šiaip tai tą brudą nuo variklio (beje kaip ir nuo dangčių) gali ir nusiplaut, tikrai nepakenks ;)/>

    Ta saiba nera uzplintuota ir laisvai sukasi kur nori atskirai nuo dantraciu. Tai arba tai nera metke arba saiba prasisuke nuo savo sponkes.

    Brudas nusivalis veliou ir priezastis bus pasalinta (prateka nuo vostuvu dankcio).

  4. Man sitie simptomai nelimpa. AS NE AUTOMECHANIKAS, matyt todel man variklio temperatura su sankaba visai nieko bendro neturintys du dalykai. Tepals pro salnika, kitas reikalas, sudiles sankabos diskas slystu aplamai visada. Padaryk eksperimenta. Pries uzvesdamas auto papompuok sankaba nu kokiu 50 kartu ir paziurek ar neprades buksuot.. Nes man taip buvo.

    As ir nesakou kad variklio temperatura tam turi itaka tesiok dirbant varikliuy diskas isila ir gal neduoda sukibimo.

    O koks gedimas buvo pastau kai buksavo?

  5. Sveiki iskilo klausimas ar apsimoka pirkti pigesni sankabos diska ir diskatoriu (diskatorius apie 100 Lt)masina standartas.O gal kas restauroja sankabos diska,kiek tai kainuoja?

    O problema tokia kai masina salta vazioja gerai bet pavaziavus apie 10 km.pradeda buksot sankaba.

  6. Papasakok kas buvo.

    pradesiu nuo to kad pasman ne MP o GALLOPER bet dougelis kalba kad pagal sudeti labai panasus (pats neliginau) o gal ir klista.

    O buvo taip prie generatorious galo yra prisuktas (nezinou kaip teisingai vadinas, pavadinsiu irenginiu)mozdoug apskritas apie 10 cm. diametro.prie jo ateina vamzdelis nuo stabdziu vakumo ir je susijungia gumuniu slangu. Vatas slangas perluzo pusiau.

    Pakeiciau slangeli,tepalus,filtra ir viskas susitvarke ir kontroline lempute uzgeso.

    Tikiosi kad suprantamai paaiskinou, gal kas nesuprato klauskit.

  7. Pradėti reikėtų nuo to: pažiūrėti ar nedūmina, ar gerai kuriasi, ar interkūleris ne pilnas tepalo, turbiną paklausyti ar sukasi, kai užgesta ar nesipurto, oro filtrą galų gale. Ir tik tada diagnostikos.

    dumeli kaskek padmeta, kuresi idealei,filtrai pakeisti, gesinant nepurto. o kas liecia interkulerio tai patarkik kur paziuret koki kamsti ar dar ka atidarit.turbinu paklausisim bet pagal vaziavima sakiciau kad dirba.

  8. Tas tinkliukas ant viso ventiliatoriaus stovi, tiesiai po galine s4dyne, o sklendė po galinės sėdynės priekiu, bet ne ant sėdynės, o ant slenksčio, ten dar pasirodo yra vieta vaistinėlei, domkratui ir raktui, dvi tokios kaip ir skrynelės. O kaip šyla pas jus. Pas mane termostatas geras, temperatūra užkyla kaip ir vasarą, bet salone vėsoka, kas bus prie -20?

    radou ta sklende pradejo pust silta ora.kas liecia siluma tai prie minusines temperaturos soninej langai neatsila ir buna apserksnija matomumas nulinis.

    o kas su tuo peciuku kur prie galiniu duru stovi is desines puses ar pas jus sila?

×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.