Pereiti prie turinio

ak32

Nariai
  • Pranešimai

    9
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Profilio informacija

  • Lytis
    Nesakysiu
  • Miestas/Klubas
    panevezys

ak32's Achievements

0

Reputacija

  1. pasitikrink zvakes,gali kokia viena but kritus...jei tepalai dingsta gali but turbo i pabaiga.jos ten guolines tai gal del to nelaiko,jau du kartus keiciau..nusiimk is coolerio radiatoriaus iseinancia slanga,duok angliu,jei jau tepalo dusas-min 500lt minuso yra..
  2. zvakes tikrinau visos ok.beje ar is reles ateina i zvakes net neziurejau reiks pabandyt,be to jau beveik metus taip vazineju,kad ir koks ankstyvas degimas butu itariu kad be pakaitinimo prie -25 butu kapas..
  3. na manau jei saltam motoreliui per slanga i issipletimo bakeli nebega tada jau pompai kapai,(karstam jau per prievarta varo)..
  4. sveiki nepavyko savaitgali pazaist perstacius siurbli grynai baltas dumas ir labai sunkiai pagauna...
  5. vat didelis dekui,kazkaip net minties nebuvo patikrint zymas.siaip del siurblio tai jokiu pozymiu kad mirtu,kuriasi be problemu apsukos be jokiu nesamoniu.tikiuosi kad nepataike zymu kas keite dirza..jei pavyks savaitgali uzsiimsiu,pasitikrinsiu..aciu uz patarima
  6. matyt teks kazkaip gaivint ta solenoida ant siurblio,ar kaip jis ten...arba geresne magnetola det kad taip nesigirdetu bet vis tiek aciu..
  7. na ne,zinau kaip barska plaukiojantis smagratis,jis gali barsket tik ant laisvu,pakeistas naujas isminamas,bet cia grynai kai siurblys kad astriai kalena,ji siek tiek pavertus apsiramina ir trauka lyg pagereja,bet tada sunkiai kuriasi ir pilnas kiemas baltu dumu.turejau su 2,3td motoreliu,tai zymiai tyliau dirba.tik nepavyko susitaikyt su jo beprotiska trauka... .teko paskaitinet rusiskos info,tai atseit del imantriu purkstuku garsesnis motoras gavosi..
  8. sveiki esu naujokas.turiu of 2.8td nepatinka triuksmingas motorelis,laisvomis apsukomis dirba graziai,bet kuo daugiau apsuku tuo astriau lyginau su terano tai mano kamazas,meistrai sako kad ankstyvas degimas bet pavelinus saltas nesikuria(kazkur skaiciau kad pakaitinimo mygtukas 99.5 proc.neveikia).ar pas jus taip pat triuksmauja kaip senas tranzitas,aciu
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.