Pereiti prie turinio

kaktusas

Nariai
  • Pranešimai

    20
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

kaktusas Pranešimai

  1. Sveiki.

    Kalba eina apie JEPP Grand Cherokee II (WJ) 3,1 dyzeliuką. Reikia greičių dėžės (greičiausiai).

    Perkant naudotą greičių dėžę koki galimi būdai, kaip ją patikrinti. Ir ar apskritai įmanoma patikrinti išimtą greičių dėžę, ar ji nėra sudrožta?

    Dar klausimas nuo kokių modelių tinka greičių dėžės? Ar tik nuo 3,1 ar ir nuo benzininio kokio?

    Ačiū už bet kokią informaciją.

  2. Vazineju su 3.1 ir tikrai neko blogo nematau domejausi ir dalim tai anglose visos 5 galvos su vostuvais visas komplektas 1000lt ziedai 70£ , ar 2.7 merso tek kainuoja tikrai ne. Buvau pas pazistama craislerio servise patarimo , paaiskinau kad visi keikia 3.1, tai isvede mane i lauka ir parode 6 jipus ir visi 2.7 tipo geriausiu motoru , ir pasake dar klausimu ira. Tai kad ir vazineju su 3.1 ir patenkintas .

    O kokios apytikslės sąnaudos miesto ciklu važinėjant?

  3. viskas gerai,kolega,aš

    daugeli,ka ten daugelį visas turėtas masinas ,iki krikščionybės atvedžiau

    bet tam reike bent kažkiek patirties ,sąlygų,polinkio tam darbui

    o jei pirksi lavonėlį ir duosi tvarkyt meistram tada jau rusiškas biznis

    Visiškai teisingai, čia gal pamiršau paminėti, kad viską darau tik savo garaže, dar nei viena mano turimų mašinų nebuvo servise, tik dėl diagnostikos, nes neturiu tam įrangos. O kas liečia remontus viskas savo rankom. Gal dėl to tik už detales sumokėta 2000lt atsiperka su kaupu.

  4. ne vienintelė mašina sviete,nepagailek kelių dešimčiu litų ,kelionei paieškoms,kai nusiperki lauža tada vėlu ,gailies kad nepaieškojai ilgiau

    Klevo teisybė,kai apžiūrinėjau maverį,ir pasakiau kad iš jo tik rėmas sveikas iš lipsnaus pardavėjo išgaravo visas mandagumas ,bet po 1,5men skambina ,"ar dar domina"

    arba dar kai apžiūrinėji mašiną,butinai paskambins vienas o gal ir keli "pirkėjai"matai kaip domisi tu neprksi kiek laukia..pardavėjų navarotai ;)

    jai tai būtų tik stabdžiai beda nedidelė,sutvarkoma be didelių investicijų,bet jai dar krūva kad ir smulkmenų :unsure:

    bet yra tiesos ir tame koks skirtumas už kiek pirksi vievien krausi

    tai jai perki pigiai ,bent ne taip skauda ;)

    Taigi, nupirkau už 2600lt OF sport, įkišau apie 2000lt ir dabar užsimerkęs galiu pasakyt, kad kitą technikinę ji praeis sava eiga. Viskas sutvarkoma išskyrus didelią bėdą tai rūdis... Jei labai nesupuvus - imk ir nesuk galvos. Susitvarkysi ir džiaugsies.

  5. Nieko ten per daug nėra tokio blogo - čia tik kai kurių subjektyvi nuomonė. Lygiai tos pačios biedos kaip ir pas visus kitus motorus tik kad remontas reikalauja turėt daugiau žinių nei tvarkant seno golpelio varikliuką.

    Apie tai jau buvo diskutuota ir manęs neįtikino kad tai pats blogiausias variklis koks gali būti.

    Nuraminot, o tai aš jau irgi norėjau pradėti dairytis į benzinus kaip čia visi pataria. Šiai dienai mane domina tik 3,1 dyzeliukas.

  6. 3.1TD tai tas pats legendinis 2.5TD, tik 1 cilindras pridetas. Bedos tos pacios.

    Nustebinot... Vos nenupirkau su trukusia galvos tarpine. Nematau problemos ją pasikeisti - rankos ne kreivos. Tačiau kodėl sakote, jog daug bėdų? Kas jo daugiau per bėdos? Dėkingas būsiu jei trumpai paaiškinsite pargrindines bėdas.

  7. Sveiki.

    Problema tokia: 1987m toyota 4 runner 2,4l benzinas dujom dirba be problemų, tačiau benzinu visai nenori dirbti. Kuriant griebia vos ne iš pusės apsisukimo ir užgęsta. Benzino siurbliuką įdėjau naują nes senas buvo užkirmijęs, išvaliau visą sistemą, purkštukus išploviau, purkštukai dabar dirba normaliai. Galvojau gal vožtuvas kuris sudaro spaudimą benzino sistemoj prie purkštukų neveikia ir praleidžia benziną ratu, tačiau išardžiau patikrinau, veikia.

    Gal dar kas kokių minčių turite, kodėl gali nepaduoti benzino. Variklį kuriant griebia labai greitai tačiau pagriebus iškart gęsta ir po to gali sukti kiek nori net negriebia. Išjungi degimą ir vėl kuri, vėl griebia iškart ir užgęsta...

    Gal mąstau kai jungiamos dujos ir atjungiama kažkas kad nepaduotų benzino, tai tas kažkas ir atsijungia nežiūrint į tai kuriama benzinu ar dujomis... Tik klausimas kas tas kažkas...

    Lauksiu bent kokių minčių.

  8. 4runner 2,4 benzino sukietėjo ir sutrūkinėjo purkštukų tarpinės (gumytės kur ant purkštukų dedasi). Gal kas žino kur tų tarpinių galima rasti? Ar gal yra kažkoki remontiniai komplektai purkštukams. Kiek klausinėjau detalių parduotuvėse, niekas nieko nežino apie tai...

     

    Štai šių žiedų reikia, kur pažymėta 11, 12 punktais:

    http://automn.ru/toyota-4runner/toyota-21766-10.m_id-2305.m_id2-2307.html

  9. Turiu OF Sport '95.

    Kas gali patarti pagal ka atskirti kuris pas mane modelis, ar leistas iki '95 vidurio, ar leistas nuo '95 metu vidurio, kadangi tuo momentu keitesi kaip kurios detales (tokios kaip stabdziu diskai ir t.t.)

    Jei kas padetu issiaiskinti koks mano modelis - buciau labai dekingas ;)

    VIN koda jei reikia parasysiu rytoj.

×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.