Pereiti prie turinio

kaktusas

Nariai
  • Pranešimai

    20
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Visas kaktusas turinys

  1. O tas dalykas daromas pas auto elektriką kaip suprantu, taip?
  2. Sveiki. Kalba eina apie JEPP Grand Cherokee II (WJ) 3,1 dyzeliuką. Reikia greičių dėžės (greičiausiai). Perkant naudotą greičių dėžę koki galimi būdai, kaip ją patikrinti. Ir ar apskritai įmanoma patikrinti išimtą greičių dėžę, ar ji nėra sudrožta? Dar klausimas nuo kokių modelių tinka greičių dėžės? Ar tik nuo 3,1 ar ir nuo benzininio kokio? Ačiū už bet kokią informaciją.
  3. O kokios apytikslės sąnaudos miesto ciklu važinėjant?
  4. Visiškai teisingai, čia gal pamiršau paminėti, kad viską darau tik savo garaže, dar nei viena mano turimų mašinų nebuvo servise, tik dėl diagnostikos, nes neturiu tam įrangos. O kas liečia remontus viskas savo rankom. Gal dėl to tik už detales sumokėta 2000lt atsiperka su kaupu.
  5. Taigi, nupirkau už 2600lt OF sport, įkišau apie 2000lt ir dabar užsimerkęs galiu pasakyt, kad kitą technikinę ji praeis sava eiga. Viskas sutvarkoma išskyrus didelią bėdą tai rūdis... Jei labai nesupuvus - imk ir nesuk galvos. Susitvarkysi ir džiaugsies.
  6. Nuraminot, o tai aš jau irgi norėjau pradėti dairytis į benzinus kaip čia visi pataria. Šiai dienai mane domina tik 3,1 dyzeliukas.
  7. Nustebinot... Vos nenupirkau su trukusia galvos tarpine. Nematau problemos ją pasikeisti - rankos ne kreivos. Tačiau kodėl sakote, jog daug bėdų? Kas jo daugiau per bėdos? Dėkingas būsiu jei trumpai paaiškinsite pargrindines bėdas.
  8. Siurblys kiek žiūrėjau dirba ir prie benzino ir prie dujų, vienu žodžiu dirba pastoviai. Mano manymu atjungia purkštukus. Tik klausimas kurioj vietoj atjungia juos.
  9. Sveiki. Problema tokia: 1987m toyota 4 runner 2,4l benzinas dujom dirba be problemų, tačiau benzinu visai nenori dirbti. Kuriant griebia vos ne iš pusės apsisukimo ir užgęsta. Benzino siurbliuką įdėjau naują nes senas buvo užkirmijęs, išvaliau visą sistemą, purkštukus išploviau, purkštukai dabar dirba normaliai. Galvojau gal vožtuvas kuris sudaro spaudimą benzino sistemoj prie purkštukų neveikia ir praleidžia benziną ratu, tačiau išardžiau patikrinau, veikia. Gal dar kas kokių minčių turite, kodėl gali nepaduoti benzino. Variklį kuriant griebia labai greitai tačiau pagriebus iškart gęsta ir po to gali sukti kiek nori net negriebia. Išjungi degimą ir vėl kuri, vėl griebia iškart ir užgęsta... Gal mąstau kai jungiamos dujos ir atjungiama kažkas kad nepaduotų benzino, tai tas kažkas ir atsijungia nežiūrint į tai kuriama benzinu ar dujomis... Tik klausimas kas tas kažkas... Lauksiu bent kokių minčių.
  10. Radau aš tuos saugiklius, tačiau tarp jų atsakingo už valytuvą nėra. Vadinasi kažkur kitur turi būt.
  11. Sveiki. Gal kas tiksliai žino kur Runner 1987m. randasi valytuvų saugikliai? Niekur neradau tokių... Po vairu yra keletas bet apie valytuvus ten neužsimenama... Esmė tame, jog nepareina elektra nei į jungiklį, nei į galą (galinį valytuvą).. Su priekiniais valytuvais viskas tvarkoje. Gal kas žino kur ieškoti tų valytuvų saugiklių?
  12. Gal galite bent apytikslią kainą pasakyti kiek kainuotų visiems purkštukams (4 vnt.) tarpinės. Kėbulo numeris: JT1W0RN6104001250 Pagaminimo metai: 1988 Ačiū už atsakymą.
  13. 4runner 2,4 benzino sukietėjo ir sutrūkinėjo purkštukų tarpinės (gumytės kur ant purkštukų dedasi). Gal kas žino kur tų tarpinių galima rasti? Ar gal yra kažkoki remontiniai komplektai purkštukams. Kiek klausinėjau detalių parduotuvėse, niekas nieko nežino apie tai... Štai šių žiedų reikia, kur pažymėta 11, 12 punktais: http://automn.ru/toyota-4runner/toyota-21766-10.m_id-2305.m_id2-2307.html
  14. jo kaip issiaiskinau vaziuokle nuo naujo 9spyruokles, diskai stabdziu ir t.t.), o kebulas (salonas) nuo seno..
  15. Pas mane spyruokles, o panele kaip suprantu senesne nes keturkampa visa, man lyg mates paveiksliuky naujesne kad tokia suapvalinta eina.
  16. Turiu OF Sport '95. Kas gali patarti pagal ka atskirti kuris pas mane modelis, ar leistas iki '95 vidurio, ar leistas nuo '95 metu vidurio, kadangi tuo momentu keitesi kaip kurios detales (tokios kaip stabdziu diskai ir t.t.) Jei kas padetu issiaiskinti koks mano modelis - buciau labai dekingas VIN koda jei reikia parasysiu rytoj.
  17. Hi, kada pasidraskysim su dzipukais ? :)

  18. Va ir mano Cia dar kai buvo tentinis stogas o cia jau su normaliu stogu ir aisku standartine iranga
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.