Pereiti prie turinio

sokolovskis

Nariai
  • Pranešimai

    30
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

sokolovskis Pranešimai

  1. net nznau zinokit, deladoj gaunu dalis ir gan pigiai, bet galvoju kad truputi nekas nes pigios dalys tiek ir laiko, arba man cia sekasi. PVZ sankabos cilindriuka pirkau pagrindini, pasikeiciau ir ziuriu slampa per stoka, aisku pakeite i kita, paskui pasikeiciau visas granatu gumas, tai buvo pries koki pusmeti, su ta niva prasukau gal 100km, jokiu rimtu lauzymu ir siandien pasiziuriu kad tos granatu gumos visos iki vienos pilnai sutrukusios kiaurai kur tik imanoma... Pvz priekiniu pozibinciu viduriai su stikliukais kaina juokinga, bet tokios plasmaseles kad varge varge lyginant su mano originaliais 1978 metu...

     

    Gal kas patartu kaip su tom granatu gumom gal yra kur brangesniu gumu nivom kad laikytu kiek nors ilgiau (aisku cia kaip pasiseka gaut ir kiek sandeliuose gulejo metu),bet kaip sakoma nepirkau is turgaus, deladoj uzsake ir atveze is vilniaus, bet matyt pagulejusios arba prasta guma...

     

    Tiesiog kai perrenki vaziuokle ir matai kad gumos per puse metu nieko nedarant kiaurai isejo tai susinervini :) kazkaip manau kad ilgiau turetu jos laikyti :)

     

    Sveikas,

     

    Litlada tikrai turi ir poliuretaniniu ir silikoniniu :) Jei tuo metu neturi paprasyk kad uzsakytu tikrai verti demesio tie variantai :) Sumokesi biski brangiau bet turesi rimta daikta :)

  2. Tiesa tokia, kad "visi dzipistai nuo NIVU pradejo :D " , bet jei biudzetas nesa, tai as ieskociau kokio Pajero ar kazko panasaus, niva vistiek rusiskas daigtas :) su visom is to isplaukianciom pasekmem, tarkim susitvarkysi ir daznai neges, bet vaziavimo malonumo ten zinok mazai ;)

    vazinejau as kelis kartus su niva , nereikia to komforto,turiu lengvaja masina i miesta uzmiesty svarbiausia kad nuveztu nuo tasko A iki tasko B biudzetas nezinau kaip cia pasakius nei didelis nei mazas Nivos ziurinejuosiu nuo 2007 metu kad butu su vairo stiprintuvu ir pilnu ipurskimu.Tokius variantus uz padoria suma galima nusipirkti is aukcionu, ziuresime ka cia pavyks susirasti.Uztenka zvejybos islaidu, jei dar ant dzipu pasinesiu visas seimos islaidas isleisiu :D mane tokie dalykai greitai uzveda :)

  3. jei nezinai ka pirkti, tada klausima statyk kitu kampu, koks biudzetas?

    gal tada paaiskes.

     

    o siaip mano nuomone, jei pats nezinai, o 4x4 reikia tik grybam ir uogom - rinkis kuo geresnio stovio NIVA kad kuo maziau reiktu remontuot, pavazinesi metus ir suprasi ko tiksliau nori.

    Tai apie ta pati ir mastau Lineli kad vis del to Niva reikes imti, nes kaip ir minejau detales gaunu uz savikaina Nivai ir ta eksplotacija butu nebrangi ir su ja isvazineciau tik savaitgaliais.Tai manau jos per akis turetu uztekti tik va reiktu normalesnius kaliosus uzsimesti ir pirmyn labai geri atsiliepimai Rusijoje apie situos: http://koleso.topof.ru/product_info.php?pID=9350 nebrangus ir pateisine Nivistu lukescius.

  4. grybams uogoms ir žvejybai ? masė žmoniu paprastom mašinom važinėja ir nesiparina... :)

    Ta prasme su paprasta masina?Nezinau kaip kiti bet pas mane kolegos dauguma su dzipais ir tie uzseda tai kokiam pravaziavime ar dar kur nors, tie patys grybai uogos salia manes Rudninku poligonas pradzia poligono dar nieko, bet pasukti kazkur i sona tai tik su rimtu dzipu :) O parintis pradedi tada kada uzsodini masina zvejyboje iki zukles vietos nedavaziaves ir tada mintyse sakai kad kita masina bus tik dzipas :)Tai vat atejo tas laikas kaip reikia automobilio butent laisvalaikiui :) O tie kas davaziuoja su paprastom masinom tai super nes as vaziuoju ten kur yra daug grybu uogu ir zuvies ir ten su paprasta masina sunku davaziuoti :)

  5. Nivos agregatu resursas ir taip nera didelis,o jei ja isvien drosi po purvynus,tai isvis... Variklis ant zemu apsuku netempia,reikia

    pastoviai duot gerai gazo,sitaip vazinejant ji irgi ilgai negyvens.Konstrukcija jos silpna,nera pas ja remo.Perdarinet ja sunkiau

    negu UAZa.Na tiesa yra situaciju,kai jinai geriau vaziuoja pvz.apledijusi kalna geriau ima,virs traktoriaus vezes geriau laikos,UAZa

    greiciau nutempia i veze,bet bendrai imant vistiek UAZo pravazumas geresnis.

    Klausimas ar nedeficitas gauti UAZ daliu? Ar yra parduotuviu kuriuos siuo metu prekiauja UAZ dalimis?

  6. taip, nes tai pigiau nei daryti tarptautini pavedima.

     

    Ir sitame saite matau daliu kur kitur neradau, reikes pabandyti ir is cia atsisiusti :)

    Gal turi to pasto Rusijos adresiuka? Ar ikainius siuntimo?Manau cia visiems praverstu :)

  7. Su siuntimu problematiska, as is kitos imones Uljanovske siunciausiu, tai ne viska "per siena" gali siusti tipo karinis automobilis ir t.t.

     

    O siuntimo kaina jei siunti su rosiskaja pocta normliai gaunasi. as dabar kiek mokejau uz kelias dezes nepamenu, galima siuntimo tarifus paziureti ju tinklapyje, linka galesiu ideti veliau.

    O pinigu pavedima per western uniona darote?

×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.