Pereiti prie turinio

Jonukas

Nariai
  • Pranešimai

    9
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Profilio informacija

  • Lytis
    Vyras
  • Miestas/Klubas
    Jurbarkas

Jonukas's Achievements

0

Reputacija

  1. O kur varyt tvarkyt,kad ir kokybe gera butu ir kaina nekosmine?
  2. Nutiko taip kad vaziavau ant H padeties ir trakstelio kazkas ir masina nebevaziuoja nei ant L nei ant H, o ant Diff Lock vaziuoja. Kas cia jai nutiko? brangus taisymas?
  3. na kai ijungi begi ir atleidineji sankaba jauciasi toks truktelejimas,nors ir is leto atleidineji sankaba. tai kas cia tada yra?
  4. O gal zinot is kur gaut defenderiu sankaba nes kai atleidineji tai jauciasi,kad su ja neviskas gerai?
  5. Labai dekui uz pagalba,o jei neveikia Diff Lock bramgus taisymas? O kai padarai ant Lock pozicijos tai gali vaziuot ir greit ir posukius imt,nes kazka esu girdejas kai blokuojasi ratai jog skirta tik isvaziuot kur nebeisvaziuoji negalima daryt posukiu ir greit varyt,ar cia sitas negalioja?
  6. O kaip imanoma ijungti kartu ir paletintoja ir Diff Lock? jei svirtele gali but tik ant L arba tik ant Diff arba tik ant Lock? Ar kokios yra cia gudrybes kaip galima viska ijungti? Ir nemoku pakeist temos pavadinima kaip tai padaryti
  7. sveiki nusipirkau land rover discover 110 ir nezinau pavaru reiksmiu gal galit padeti nezinau kada varo visi 4 ratai,kada tik 2, ka reiskia diff, L, H, lock funkcijos cia is situ kada varo visi 4 ratai kada 2?
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.