Pereiti prie turinio

Rafal

Nariai
  • Pranešimai

    402
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Rafal Pranešimai

  1. Keiciau tepalus ir buvau kalibravime( del visa ko), kitu dalyku su hidraulika kol kas neturejas. Kiek turejau masinu ( o ju sumoje 17) nei karto nereikejo atsarginio rato, tai ir nesivezioju:). O dabar toyotoj padangos aukstesnes nuo standarto, o atsarginis standartas, tai reikalui esant nauduociau zieminius. Kol kas toliau Gdansko PL nebuvau su ja nuvykes. Jei vaziuociau kelionen, aisku atsargini pasiimciau normalu.

  2. Su dujom jau 2 metus. Iranga Lovato. Po 1,5 metu reduktorius nustojo veikt, tai pakeite pagal garantija. Daugiau jokiu trukumu. . Vidutiniskai man gaunasi 23-25 duju. Netaupau, vaziuoju kaip noriu. Nors vazineju kasdien, turiu pripazint kad tai ne visai masina kasdienai. Mase, gabaritai, sanaudos duoda savo:)

  3. Is esmes nera sunku tilta persirinkti manau, bet esminis momentas kad negali but tikras kad tik tiltas uzia... Dar prie viso to gali but ir kardanas ir razdatke ir greiciu deze... Juk priekyje daug kandidatu garsa skleisti... O ir keistai skamba, jei jau turi kita tilta bet nekeicia nieko ir parduoda taip kaip yra, galimai daugiau kas uzkavota...

    Jei jau deklaruoja kad uzia tiltas, bet turedamas nepasikeicia, tai jau briedas. Juk pasikeites( sutvarkes) galetu ir saukt daugiau ir gal paklausa didesne butu. Galimai ne ten esme.

  4. patarciau nepirkti tlc 100 su hidro pakaba ... po miesta gerai , kelioneje gali but labai didele problema , be to nemegsta didesnio pakrovimo ... tai mano manymu pats svarbiausias dalykas labai zenkliai sumazinantis sio auto patikimuma ...

    Du metus vazineju su 2006 100 4,7 benzinu/ dujom. Kas liecia hidro pakaba, tai nusipirkes pasikeiciau sistemos tepala ir vazineju kasdien, trukumu nematau. Gal pilnai pakrautai iki lubu kazkas ir butu negerai, bet manau kad daug tokiu kelioniniu yra.

×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.