Pereiti prie turinio

eimis73

Nariai
  • Pranešimai

    30
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Profilio informacija

  • Lytis
    Vyras
  • Miestas/Klubas
    Elektrėnai

eimis73's Achievements

0

Reputacija

  1. gal ir optimistas bet kas ryta vis dar nutartu i darba :rolleyes:/>
  2. O ka tavo reikia daryt? Tik varikli? Tada darom, bet is palubes savo Patroli tai pats nukrapstyk , nes manoji pati dar gali atvaziuot.
  3. Na kaip liaudies [patarne biloja,batsiuvys be batu,tai tikra tiesa,prie savo auto visada pritruksta laiko,tik prabigom,kad dirzeli nuimti reikia tai zinau,bet kurimosi tai tikrai nepagerins,dabar tai jau tikrai lauksiu siltesniu dienu kad galeciau zerti :P/>
  4. Nu ka, neiskenciau ir siandien po pietu nusiemiau dangteli. Ir ka, nieko, viskas ten gerai, niekas nenukrite, grandine ne laisva, degimas "kaulas", net siurbli buvau nukrapstes. Purkstukai dar karta patikrinti, 130% geri. Nebera ko ieskoti . Dabar turiu tokiu minciu: isemus ziedus, jie buvo galima sakyt tokie patys, kaip nauji, vadinasi kazkas jau dare ta varikli, bet pamate, kad nieko gero ir paliko taip kaip yra. Manyciau man reikia kito variklio bloko, nes darydamas hona, galvoju, kad visai ji pribaigiau. Dapyliau dabar sintetikos, tai dabar visai "amen", tepalas per duslerke ruksta. O dapyliau tokio kokio turejau, nes visvien varikliui "ate". O barska sakau gal vakumas, nes, kai stabdziu dar siek tiek buvo, lyg ir nebarskejo taip, o dabar, kai visai nera, tai ir tas barskesys paastrejo. Nors, stabdziai yra, tik sunkesni bata reikia uzsidet . Na, ka dabar, kolegos?
  5. Dabar salta, kai biskiuka atsils ir atsiras laiko, lupsiu dangteli
  6. Purkstukus veziau patikrinti iskart, kai tas kalimas atsirado, Auturoj tikrino, tipo visi geri.
  7. Dekui, atsidarysiu pirma dangteli, jei ten viskas gerai, tai tada suksiu tau.
  8. Nu del sito nes garantuotas, nes as kura prisukes, kei technikine variau, taip ir neatsukau atgal. Pilasi melynais dumais, ryte sunkiai kuriasi, prie -8, jau neuzkuriu. O pries variklio remonta, kurdavosi ir prie -27 C. As ir turejau tokia minti, kad karomyslas nusokes, bet vieno zinovo, del tokios minties buvau sukvailintas. Bet ziuriu kaip bebutu, ne as vienas taip manantis. Dekui tau,dielavas, uz pamastymus ir patarimus.
  9. Po variklio remonto, pirma karta uzkurus, viskas buvo gerai. Paskui uzgesinus ir vel uzkurus, prasidejo tas taksejimas. Gerai sakai, nusiimsiu dangteli. Pranesiu ka ten rasiu.
  10. Sveiki. Atsibodo "genys" variklyje . Variklis po kapitalinio remonto, pakeisti ziedai, slifuota galva ir t.t. Uzkurus, dirba graziai, jokiu pasaliniu garsu nera, bet tik uzdejus koja ant akseleratoriaus, atsiranda takesjimas i takta. Kuo daugiau apsuku, tuo smarkiau ir kala. Nu uzknisa tai ne tas zodis. Itariu, kad degimas gal blogai pastatytas . Blogiausiu atveju, vel lupsiu varikli, bet del laiko stokos, niekaip neprisiruosiu to padaryti. Gal sakau kas tiksliai zinot kaip pastatyti degima? Su tokiais antikvariatais, kaip manoji, as nesusidures .
  11. Tai jau taip,pradejau dairytis vectros generatoriaus,nes manau kad kitaip jau nepraslysiu.
  12. Tai va,siandien prisiruosiau pravaryti savo Frosiai TA. Visa laime, kad vakumas atlaike TA isbandyma, vaziuojant atgal jis vel mire.Taip kad vel ieskau vakumo. Kolegos gal vis delto turit kur skladuke koki lycna .
  13. Aciu Klevui uz pagalba buriant vakuma , nesigavo kad butu kaip naujas, bet vis sioks toks rezultatas, galima sakyti 70% vakumas dirba. Aisku likau skoloj Klevui,tai sutarem, kad duosiu pavaziuot . Gerbiamasis, prasom pranesti, kai jau pribres noras vaziuot
  14. Vis dar tebereikia vakumo,ir gal kas Kaune gali atrestauruoti
  15. Supratau,itarinejau, kad cia s..as gausis su ta restauracija,bet vis maniau kad sutaupysiu . Dielavas, parasiau tau i AZ.
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.