Pereiti prie turinio

inlite

Nariai
  • Pranešimai

    3
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Visas inlite turinys

  1. Vaidai, ačiū už išsamų atsakymą. Vertinu tavo pastabas ir patarimus - akivaizdu, kad žinai, ką sakai. Mano dyzelis mieste ima 11 l (vasarą), o trąsoj - 10 l. Sorento yra pakankamai didelis, todėl vertinu tokius rodiklius ekonomiškai
  2. Pritariu, Gytman, kad SORENTO Lietuvos gatvėse važinėja daug, o šio auto aktyvistų forumuose yra mažai. Dalyvaukim aktyviau! Įdomu, kiek sunaudoja dujų tavo 3,5l Sorento, Gytman, gal jau paskaičiavai?
  3. Projektas: "InLiteex08 garazas" - nauja mano veikla, susijusi su Sorento tobulinimu...

  4. Turiu 08m. SORENTO 2.5 dyzeli (170AG), vazineju kasdien i darba miesto gatvemis, o savaitgaliais traukiu 30 km i uzmiesti, i sodyba. Ten kelias duobetas, todel isigijau padidinto pravazumo auto. Spejau pries krize gauti paskola, todel pirkau nauja auto is salono Vilniuje. Pasirinkau Kia Sorento del keliu priezasciu: grazus visureigis uz "teisinga" kaina, 5 metu garantija (+2 metai pagrindinems dalims), nera populiarus tarp vagiu. Pravazinejes 2 metus "rimtu" nusiskundimu neturiu, esu labai patenkintas savo pasirinkimu. 1 minusas - noreciau, kad kebulas maziau "svyruotu" posukiuose... Gedimu neturejau, dirba gerai. Taip pat girdejau kalbu, kad po Sorento dangciu yra MB variklis.
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.