Pereiti prie turinio

totoris

Nariai
  • Pranešimai

    4
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Visas totoris turinys

  1. Parktronikai. Nustoja veikti atėjus laikui kaip ir kitoms mašinoms. Jei jau vienas sugedo tuoj ges ir kiti jeigu kartu buvo sudėti. Pats pakeičiau 4 priekinius. Slėgio davikliai. Vėl, kaip ir viskam, ateina laikas ir užlinksta. Nors gamintojas to nenurodo, bet galima ardyti ir pakeisti elementą. Dėvėtas (veikiantis) kainuoja apie 15 Eur. 4 ratai pasigauna naują daviklį automatiškai, o atsarginį ratą reikia įprogramuoti per OBD. (man kainavo 10 Eur.) Konsolė. Sutvarkys kiekvienas kuris nulaiko lituoklį. Dėl palėtintojo, tai pas mane veikė, tik skydelyje rašė "Service 4wd system". Kaltas buvo solenoidas esantis priekiniame tilte. LT nepigus, bet Ebay galima rasti. Pakeitimas paprastas tik reik duobės. Bendrai paėmus visi vardijami "minusai" kaip ir visų kitų automobilių. Kiek teko ardyti saloną, pasirodė labai paprasta ir primityvu. Tai tiek pastebėjimų jau virš metų vairuojant WK
  2. Planuoju keisti tiltuose tepalą JGC 06 QDII, pagal specifikaciją turi būti mopar 75w140 + priedas, bet su sąlyga, kad mopar 1l kainuoja 60 Eur, nusipirkau tik priedo (14 eur atstovybėj). Rinkoje pilna 75w140 tepalų tik jie visi kaip rašo gamintojas jau turi savo priedų reikalingų LSD, o forumuose vieni sako kad nereikia mopar priedo, kiti, kad reikia. Galvoju pirkti motul ir nors jis rašo, kad turi savyje LSD priedų dar papildomai supilsiu po bonkutę mopar priedo. Ar nesigaus sviestas sviestuotas ir nebus blogiau?
  3. Kad nekurt naujos temos - klausiu čia. Gal kam tekę apžiūrėt, ar susidurt su šiuo LRD: http://www.autogidas.lt/land-rover-discovery-tdi-visureigis-1996-0123450148.html ?
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.