Pereiti prie turinio

Reno

Nariai
  • Pranešimai

    74
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Reno Pranešimai

  1. Turejau Hyundai Santa Fe: 2007m, 2.2D, 114kw, automatas. Pirkau 90.000 km, pardaviau 170.000 km. Per du metus tokios problemos: mire apatinis smagracio daviklis (ar kazkas panasaus) - fakto auto pakeitimas 1500 lt, keiciau generatoriu, pastoviai perdeginedavo gabaritai, tai po to net nebekeisdavau, pjoviau lauk kietuju daleliu filtra, nes jokios regeneracijos realiai nepadejo (visiskai uzsikiso prie 150.000 km). Ir siaip visokiu vaikisku ligu - nustojo veikti vairo knopkes, pradejo mirgeti langu pakelimo mugtuko lempute, pradejo plerpti kolonke, sugedo vienas parktroniko daviklis ir t.t. Auto nuo pat pirkimo nebuvo dauztas, nes pirkau is pazistamo ir tiek jis tiek as priziurejom pas dyleri servise, darem visus aptarnavimus. Dyzelio mieste (vilnius su savo kamsciais) - 14 litru, trasoje - 9 litrai iki 120 km/h, po to + litras uz kiekviena 10 km/h.

    Siaip apibendrintai - auto uz tokia kaina vykes. Gal tik automatas galetu buti geresnis, nes dirba kazkaip keistai. Siek tiek variklis galetu buti galingesnis. Garso izoliacija - ok, aparatura - ok, detaliu kainos - normos ribose, kasko draudimas - kapeikos. Auto palyginti minksta, manevringa, vaziuoti patogu. Pravazumas - zvejybai pilnai uzteko.

     

    Kaip dizeliukas ziema uzsiveda? Kaip vaziokles patvarumas?

  2. Paciam teko su reduktorium susidurti? Jei taip, tai tikrai tepalas ispyltas buvo su dzindrom. Sneka juk guoliai ir dantraciai, o ne del to kad tepalas savo savybes prarado, o jei jau snekejo, tai guoliai tikrai bus patrynti :)/> aisku cia taip jau gilintis nereikia, kas butu jeigu butu:))

     

     

    Taip buvo garsas kai pasijungdavo galinis tiltas, kai pakeičiau tepalus garsas dingo.

  3. Siaip, kai as ieskojau crv, mazdaug 10k lt tam skyriau , tai pas visus reduktoriai galiniai snekejo, susuki vaira iki galo ir darai posuki ...sako uztenka tepalus pakeisti reduktoriaus, nu bet nereik but naiviem, gal tam kartui ir padetu , bet tikrai neilgam...o del rav tai ju dar maziau pasirinkimo negu crv ir taip, atrodo nekaip...:)/> o del stoglangio tai tikrai atsisedau priekyje pagal save tada i gala, nu kaip ir sakai kai sedyne pareguliuoji, tada galva nesiriame i lubas:))

     

     

    Del galinio reduktoriaus visiska tiesa kad pakeiti tepala ir garsas dindsta. Tik kad kaina jo 50 ar 60 lt uz litra, pirmos kartos CRV tiek ir reik.

  4. buvau apziureti cr-v ir nusivyliau... butent to modelio buvo mirus visko mova, bet nuvyle pats modelis del to kad gale atsisedus remiau galva i stoga( 183cm), o jai isitaisai patogiai priekyje sedintis zmogus jau turi pasistumti sedyne i prieki iki galo, taciau tas modelis buvo su liuku , idomu ar automobilio be liuko stogas butu aukstesnis ar vienodas?... Patiko vienas dalykas ir tikrai supratau, kad noriu sedeti aukstai , daug smagiau jautiesi prie vairo, tad Foresteris irgi atkrenta:)

     

     

    Mano ugis 184, ir as CR-V gale pujkiai isitaisau kai net prekines sedines iki galo atstumtos, o ir nepamirsk kad galiniu sediniu nugara pas CRV reguliojasi kampas! Forike vietos gerokai maziau!

  5. TLC120 hidros niekada nėra buvę. Kai kuriuose modeliuose (turbūt geresnės komplektacijos) yra pneuma, bet pneuma tik galinėje dalyje (kaip ir BMW5 universaluose E39). TLC120 ir BMW5 pneumos paskirtis - išlaikyti tą patį kėbulo aukštį stipriau apkrovus mašinos galą. Be abejo kiekvienas "navarotas" prideda papildomą tikimybę kažkam sugesti. Bet galiu nuraminti, kad TLC120 tinka oro pagalvės nuo kažkurio sunkvežimio (jei labai reikia - galiu patikslinti). Jei pagalvės laiko sunkvežimiuose, tai TLC120 jos tarnaus ilgai ir nuobodžiai.

     

     

    Tiesa sakant, idomu butu suzinot jai tikrai tinka.

  6. Sveki, pasidalinsiu savo ispudziais apie CR-V, turiu ja apie 10 men. Komforto atzvilgiu truksta garso izoliacijos, nepatogioj vietoj randasi langu valdymo mygtukai, per mazas bardaciokas :) , is pliusu: gan minkstai vazioja, valdosi gan gerai, labiau panasia i lengvaja masina, didziulis stoglangis (galima kaip safarije islist per ji), viduj vietos daugiau nej atrodo is isores. Offrodose su jo nevazinejau(na tam skirtas sis modelis) bet per purvinus i kurio su lengvaja net nerizikociau list pravaziodavau be problemu (traktoriaus dar neteko ieskot) kuro sanaudos 13-14ltr duju (vazineju ne pensijos rezimu, nuo 3500 apsusku ji vazioja gan smagiai) is islaidu teko pakeist kardano kryzmes galine buvo uzrudijusi, bet pakeiciau abi(stovejo dar gamyklines), priekine vairuotojo puses stabilizatoriaus trauke, tepalus galiniam reduktoriuje ir variklio tepalus. Automobiliu patenkintas.

×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.