Pereiti prie turinio

Algis179

Nariai
  • Pranešimai

    62
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Algis179 Pranešimai

  1. Gal tu geriau nemanyk. Su part time pavažinėk asfaltu ir papasakok, ar ilgai važiavai. Suvarysi razdatkę.

    gal tu paskaityk pirmiausia ko jis klausia. tai ka tiktiesiai galima paletintoju vaziuot? negalima vairo suktelt i sona? nesamone! apie vaziavima asfaltu nebuvo kalbos net. :angry:

  2. Na slegis pakyla kaip sakiau ne visada, kartais uzvedus buna apie 6, kartais kala rodykle iki galo. Staigiai uzgesinus ir uzvedus normalizuojasi. Jei ten saratas (ka ir norejau suzinoti) reiskia jis kartais neatsidaro. Pastatyti apsaugini voztuva tokiam varikliui valandziukes darbas. Gaminti jo nereikia, kompaktiskiausias butu variklio D-122 apsauginis esantis isoreje. O radijatoriaus tepalinio manau nereiketu ismesti, karstu metu bet koks ausinimas pravercia.

  3. jei butu viena karta, sakyciau taip sutapo. Bet praliejau tepala jau pora kartu. Dabar uzvedant stebiu slegi, jei kyla iki galo iskart gesinu ir is kokio antro, trecio karto uzvedus rodo apie 5. Matyt reikes imt karteri, arba statyt koki papildoma apsaugini voztuva. Pastatyti papildoma nera sudetinga, nes tepalo filtras atskirai nuo variklio ant slangu stovi.

  4. atsirado problemele. uzvedus ryte kyla tepalo slegis iki galo daciko virs 8 ko pasekoje buvo nurautas tepalo filtras. kiek suprantu kertasi redukcinis voztuvas. Gal kas galetu pasakyti kur jis randasi, ar reikia imti karteri, gal kam buvo panasi situacija.

×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.