Pereiti prie turinio

nerius8006

Nariai
  • Pranešimai

    30
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

nerius8006 Pranešimai

  1. Pakeitem visus apatinius sarnyrus(klibejo) ir viena galines sakes ivore buvo plysus.Nieko gero tas pats.Meto net baisu,per kanalizacijos dangcius netgi meto.Ar gali buti suvedimas,isvertimas kaltas,nes pries darant suvedima su siom padangom jis dar buvo stabilus?Esu ne su vienu dzipu vazinejes su 32 ratais ir nieko panasaus nebudavo,o Pathfinderiui uzkliuvo.

  2. Sveiki!

    Isigijau Pathfinderi po Patrol.Kazkoks jis man ne toks stabilus kaip Patrulis.Vaziujant zvyrkeliais(ismusinetu)kazko galas perdaug plaukioja.Asfaltu tas pats,jei kokia duobele sumeto gala normaliai.Kaip as manau to neturetu buti.Padangos 265/70R17 naujos Cooper Discovery AT3.Gal kam buvo problema su galo plaukiojimu?Stipriai sumeto posukyje jei duobe yra tiesiog galas plaukioja.Suvedimas padarytas isvertimas taip pat.Kas galetu buti.

         Aciu!!!

  3. Pazystu kelis zmones kurie yra pravaziave su tuo varikliu 40-80 tukst.kilometru,pyle visalaik rusiska salerka.ir traukia tikrai geriau negu 2.8 .

    Ir jokie siurbliai neparejo.ir aplamai su varikliu jokiu bedu nebuvo.

    Offroude jie nedalyvauja,bet vienas turi smelio karjerus,kitas priekaba tampo ir i medziokle vaziuoja.

    Dzipai dirba normalu dzipo darba pas juos.

    As pats turiu 3.0,bet nedaug pravaziavau dar 2000 km.Variklis traukia puikiai,kai buvo minusas pries kokias 3 sav.,tempiau kaimyno traktoriu su priekaba ( apie 5,5 tonos ) 2 pavara su paletintoju tampiau kokius 2 km.,traktoriaus ratai neprasisuko,are zvyrkeli kaip su plugu,Patrulis tempia ir vargo nemato  :P

    O atsiliepimai,daugiausiai bendro pobudzio  is tu,kurie patys nera tureje to 3.0.o gal net ir vaziave.( Parsivaro is uzsienio lavona uz  2000 euru,kur ten jau meta i siukslyna,ir tada siurbliai blogi labai,traukia blogai,dar ten kokios problemos ) 2000-2002m.ten kazkas paciam varikly buvo gamykliniai brokai,kurie senai istaisyti.

    As pries pirkdamas apie puse metu intensyviai domejaus tuo varikliu ( Rusu,Australu forumuos ),radau,tik kad elektronika biski grybauja,datcikai ten visokie.Ir dar Australai juos cipuoja daug kas,nes ten yprate su 4,2D vaziuot,tada biski traukos truksta palyginus.

    O jeigu nusipirksi dzipa 10m.arba jaunesni uz  2000-5000 euru,tau nepades net,kad ten bus Toyota,Lexus,ar Nissan.

    Geras dzipas turi savo kaina.

    Pas mane ir pas pazystamus kur rasiau visi mechanikos,o kiek girdejau su automatais irgi jokiu problemu,skonio reikalas kaip sakoma  :D

    Dekoju uz issamu atsakyma.Nu ir as taip girdejau ,kad pirmi 2 metai ejo su broku varikliai.As ziuriu sau 2007-2008 metu,manau jau broko neturetu buti :unsure: .

  4. Sveiki !

    Neradau forume apie sio modelio automatines greiciu dezes ir sukuriau tema.Noriu paklausti ju turetoju kaip atsilieps apie automatus?kiek ryja kuro su standartineis ratais?Kaip siaip meto pavaras(ar neveluoja kaip musu turetas Navara 2.5).Kas geriau automatas ar paprasta greiciu deze?

     

       Aciu!!!

  5. Uzkisau tuos tuos abu egr ir prie interkulerio vistiek dumina niekas nesikeicia kai uzgazini(gal suodziai nes ilgiau gazuojant nebe tokie juodi ).Pas mane kai uzkuri ryte pradedi vazinet nelabai traukia,kai pravaziouji kokius 5 kilometrus atsigauna.Variklis greit uzsyla bet vis tiek eina kai priduses kol neprasivazineji.

  6. o visa pradzia tu juodu dumu kada pasireiske? siurblio netvarkei? pagrindinio dirzo nekeitei?

     

    Siurblio netvarkiau bet dyzelistas sake buvo lysta.Buvau nuvaziaves del mazos traukos taip ir pamate(o traukos pritruko nes pries tai turejau pajero 2 2.5TD)dirza taip pat keiciau,bet jau pries tai uzsidumindavo.Prie garazo sieno uzspaudziau net siena pajuodavo :)

  7. Šiaip tai turi būt uždarytas ba atidaromas kai variklis dirba nominaliais sūkiais .

    Varikliui dirbant minimaliais sūkiais ar maksimaliais į to grybo viršų neturi ateit vakumas . Galima ir išvis užglušint pakišant tarp to vožtuvo ir koliko aliuminę plokštelę. Bet yra vienas niuansas - jei mašina turi oro srauto matuoklę kompas dažniausiai supranta kad EGR'as atjungtas.

     

    Eisiu pasikrapstysiu pagal manuala,ziuresim kaip ten viskas.

×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.