Pereiti prie turinio

vytas123

Nariai
  • Pranešimai

    13
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Profilio informacija

  • Lytis
    Vyras
  • Miestas/Klubas
    vilnius

vytas123's Achievements

0

Reputacija

  1. begi imetus ir staigiau atleidus sankaba gale suklanksi metalas i metala ,ant kardano per slicus irgi liuftas ira mazas ir per kryzme biski juda.bandysiu isrinkt.
  2. pasisuka kardanas i kaire ir i desne pakol pradeda sukt ratus ,as ji lyginu su priekiniu,nes priekinis iskart suka o galinis penktadali apsisukimo pasisuka ir tik tada sukabina , bet dar galvoju jog reduktoriuje yra laisvumo,nes tik taip tada galiu suprast kodel be apkrovos vibruoja o su apkrova ne.( taip manau )
  3. na priekinis kardanas sutvarkytas,bet jauciu jog gale vibracija dar atsiranda,biski slicai juda ir kryzme,bet keisciausia ant apkrovos nera vibracijos gale kai laikai lkygei greiti tada atsiranda ,paziurejau jog galinem tilte fliansas turi hoda pirmyn ir atgal kol sukabina ratus,prieki neturi,gal galinis reduktorius jau pavarges ? ka manot?
  4. dar turiu klausimeli nuo ko issimala slicai? jai uzdesiu kita kardana norisi is anksto padaryti tas vietas kurios gali sugadinti ji vel.
  5. ir as taip manau. nes jau buvau suabejojas savo ziniom
  6. ar girdejot toki dalyka jog keiciant kryzmes po to reik balansuot kardana,ar tiesa? o del kardano pajieskos tai tikrai nekas
  7. nuemiau kardana vibracija dingo vos vos nuo galo ateina,bet nepaliginti su tuo kas buvo,habai automatai kaip suprantu, priekinio kardano slicai suesti ir kryzme biski strigineja,manau su galiniu tas pats bus,nes kai maciau slicai sutepami salidolu per nipeli,o ten ne salidolas o purvas su vandeniu dabar liko rast kardana bet matau bus bedu su tuo,gal kas zino ar tinka nuo naujasnio patrulio?nuo ispano seno netinka.
  8. pas mane sukasi kardanas priekinis kai vaziuoju, o neturetu ? reik tada pabandyt ji isvis nuimt gal.
  9. deze eme iki man nuperkant,tai jau buvo vibracija,poto man deze nueme vel,tvarke deze,keite sankaba,ir pastebejau kad per slicus laisvumas ant kardano atsirado.
  10. Vnz diskai istiesini padangos naujos ,amortikai nauji vairo amortikas naujas,posukio guoliai 4 vnt nauji sarnyrai nauji , 85 90 ir daugiau km/h vibruoja kebulas visas dreba,ne vairas o grinai sedynes panele pelenine nebesuprantu kur jieskot, turiu minciu jog kardana gal ne i vieta pastate kai deze lupo,nes kituose masinose turi buti pagal gamikla pastatytas. Gal kas zinot minciu keleta?
  11. sveiki,biski ne i tema bet gal kas zinote kame beda kai tahometro rodykle sokineja kaip isprotejusi NP GR 95m
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.