Pereiti prie turinio

tomas999

Nariai
  • Pranešimai

    11
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Profilio informacija

  • Lytis
    Vyras
  • Miestas/Klubas
    Klaipeda

tomas999's Achievements

1

Reputacija

  1. sveiki, turejau panasiu bedu su gr, bet pakeiciau skyda ir viska rodo kaip priklauso .
  2. nu jo, as kaip nupirkes nieko nedariau, praeita ziema viskas ok buvo, bet neaisku ar kas isvis juos kada yra keites. Tik keista kad atbulinis ir 5 begis stringa, atrodo logiska butu kad visi sunkiai jungtusi?
  3. Sveiki tautieciai. Turiu viena klausimeli de GR dezes. Prasidejo viskas nuo to, kad atsalus orams ryte nebudavo galima ijungti atbulinio begio, pasilus varikliui viskas atsigaudavo. O dabar negaliu ijungti nei atbulinio, nei 5 begio. Gal kas jau turejot panasu atveji ir galit patarti ko imtis ir kur ieskoti galu?
  4. as buvau susidures u tokia dilema, bet issprendziau ja labai paprastai daviau savo suplysusia sedyne persiuti ir nebesukau sau galvos. Padare kaip nauja , o buvo jau tikrai nekokia ir nereikejo ieskoti kuo pakeist ir ka pritaikyti .
  5. Sveiki, turiu tokia problemele, uzkurus salta varikli jis uzsikuria bet trukcioja, atrodo kad 1 ar 2 cilindrai nenori dirbt . Kai pasyla dingsta visos problemos . Gal kas buvot susidure su tokia beda, ar cia pakaitinimo zvakes kaltos ar ieskot kazko kito? Ir jeigu tai zvakes gal galit patarti ka daryti, nes girdejau kad orginalios zvakes nemazai kainuoja ir nelabai laiko, o gal tai netiesa ?
  6. sveiki, perjungus ant automatines padeties girdisi pasalinis garsas, o pristabdzius pasijunta smugis ir tada vel viskas ok. taip darosi pastovejus ilgesni laika, o kaip isivaziuoji lyg ir nieko. Ar galima kazka cia dar padaryti ar jau belieka tik lock padetis? Gal kas zinot kas remontuoja juos, jei jie remontuojami? O gal cia dar kokia problema yra?
  7. Sveiki, gal kas galit pasakyti is kokio automobilio tiktu gr-ui priekines sedynes? nes manosiom truksta detaliu ir nesilanksto jos kaip turetu lankstytis, o gr praktiskai neįmanoma rast. Gal tinka kokio kito tridurio visureigio? arba gal kas turit gr parduoti arba panasias kazkokias?
  8. Sveiki, turiu gana paprasta klausima, ka liaudis deda vietoj gr sparnu plasmasiniu praplatinimu, nes jos labai jau neilgai laiko normaliai vaziuojant esu girdejes kad deda kazkokius gumus ar kazka panasaus, gal kas turit kontaktus kas tuo uzsiima arba galit patarti ka daryti
  9. Del prietaisu skydelio :mrgreen: turejau tokia pat beda, pakeiciau skydeli ir viskas ok :wink:
  10. ant laisvu viskas ledas, nesvarbu i kalna ar nuo jo na aciu uz info bent jau zinosiu ka ziureti bandyt
  11. Sveiki, turiu 2 problemas su patrol gr 2.8, nesenai ji isigijau ir nelabai zinau nuo ko pradeti ziureti: 1 problema yra vibracija vaziuojant mazais sukiais (apie 1000/min)nesvarbu kokia pavara vaziuoji ji vistiek gana stipriai juntama, padidejus apsisukimams ji dingsta; 2 problema kad neiskarto atsijungia diferencialo blokavimas, atjungus ji reikia dar gerokai pavaziuoti (apie 300-600 m.) ir tik tada atsijungia blokavimas (o gal taip ir turi buti?), arba gal ten kazkas gali uzsalti? nes siltesniu oru lyg ir viskas buvo ok. Isanksto aciu uz pagalba :shock:
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.