Pereiti prie turinio

vidmantux

Nariai
  • Pranešimai

    5
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Profilio informacija

  • Miestas/Klubas
    Vilnius / be klubo

vidmantux's Achievements

0

Reputacija

  1. Sveiki, Gal kas galit patart JGC 3.1 varikli tikrai gerai ismananciu meistru Vilniuje? arba gal padesit diagnozuoti, nes maniskiai meistrai jau nuleido rankas: Vedant salta: - vedasi normaliai is pirmu sukiu - uzvedus stipriai dumina tirstais baltais dumais, kurie po puses minutes praeina Vedant karsta: - nesiveda; kuriasi tik is 5-10 apsisukimo, ir pastebimai prasciau jei jau praejo kelios minutes nuo uzgesinimo - uzsivedus is pradziu gali "pasiubuoti" apsisukimu skaicius, netgi uzgesti variklis. Vaziuojant: - kartais uzgesta ir riedant/ant laisvo, kai zemos apsukos Papildoma info: - pakaitinimo zvakes pries kelis menesius pakeistos kaip ir ju elektros laidas, keisti filtrai, alyva, pakeistas pirmas (kontrolinis) purkstuvas - kuro siurblys ka tik perrinktas "oro sraute" (nes bego - tad pakeistos visos tarpines), istestuotas kaip geras, ir net pastacius tikrino slegi ir sako kad slegis pakankamas. Tiesa, uzvedimo/gesimo problemos atsirado butent po siurblio perrinkimo, nors kaip matot ir kitu pakeitimu buvo. - Testavimas kompu (universaliu bosch, bent dviem skirtingais dare) nerodo jokiu klaidos kodu - kuro siurblio pastatymo kampas normoj (nors siek tiek sokineja), kuro vartojimas geras etc. Is anksto dekui uz patarimus, V.
  2. Sveiki, gal kas susidūrėt - atbulinės eigos šviesos užsidega tik tuo atveju, jei pavarų svirtį, įjungus į R, prilaikau spausdamas pirmyn (link parkingo pozicijos) - kitu atveju atbulinės šviesos tik mirkteli įjungiant pavarą ar net neužsidega. Suprantu kad kažkur ties pavarų dėže gali būti kažkoks daviklis / jungiklis - gal kas esat ardę/matę, ir žinot kaip greičiausiai pasiekti? Manual'ą turiu, bet kol kas neperprantu tų elektros schemų ir kame problema galėtų būti. iš anksto dėkui, V.
  3. Aciu, olegas76. Pasikeiciau oro filtra, i kura susipyliau kuro dzioviklio (vandeniui pasalint), galios isties padaugejo taciau problema matyt buvo gerokai rimtesne.. Vaziuojant svesti Naujuju, masina autostradoj neatlaike, padare duslu "dunkst", variklis iskart issijunge (kaip issijunge ir stabdziu ir vairo stiprintuvas) - apsukos nukrito iki nulio, o masina riedejo tarsi ant laisvo - ir teko stoti kelkrasty suvisam.. masina nesiveda (starteris variklio net nepradeda sukt), ir speju be kapitalinio variklio remonto cia neissisukti. Buciau dekingas jeigu atsiliepsit (galima asmeniskai i emaila) su patarimais kur rasti geru meistru tokio variklio (3.1 TD) diagnozei/remontui aplink Vilniu, padoriom kainom ir svarbiausia neatbulais nagais. Galbut jau kam panasiai buvo nutike? - vertinsiu bet kokius patarimus/izvalgas, ypac is sio variklio savininku. Is anksto visiems aciu.
  4. forumas juk apie mashina, ne apie mane, tai ja ir pristatineju! ) [o siaip - esu naujas forumo narys, naujokas kas del 4x4, seniai norejau dzipo ir va dabar turiu.. tik nezinia kada galesiu isdidziai su jumis po bekele lakstyt, vietoj to kad i mechaniku dirbtuves vazinet.. gal neduokit per ragus taip iskart ]
  5. Sveiki, turiu sia masina 2 menesius, meistrams dar nerodziau, bet galbus kas is patirties padesit problema nustatyt... Masina (deze automatas quadra-drive) prie variklio ~1.8 tukst. apsisukimu buna (bet lyg ir ne visada) kad ima ir "neturi" galios vaziuojant i ikalne, greiciu apie ~50 (ir apie ~90 km/h net ir be ikalnes), ir kas blogiausia ji absoliuciai nereaguoja papildomai minant akseleratoriu, tiesiog pradeda leteti, apsisukimai krenta link 1.4 tukst. o pavara taip ir nepersimeta i zemesne. Na, jei ismynus gaza iki pat dugno, buna kad pramusha i zemesne pavara su aukstais apsisukimais (>2.5 tukst). Kai greitis/apsisukimai virs 2.0 tukst, ji vel normaliai reaguoja i akceleratoriu. Kazkaip graudu kai mieste i ikalne vaziuot normaliai nevisada gaunasi.. Tai va. Nuo ko siulytumet pradet diagnostika/remonta? - kur tiketinai bus problema? - pas ka vilniuje/kaune galetumet parekomenduoti diagnozuot/taisyt, kokybiskai ir uz pakenciama kaina? aciu visiems, ir su sventem!
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.