Pereiti prie turinio

mukenzo

Nariai
  • Pranešimai

    41
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

  • Laimėta dienų

    4

mukenzo Pranešimai

  1. as nesuprantu;kokiu tikslu cia tokias nesamones isdarineji ir kur logika Zuikiui toks aukstis... 1, kad lengviau virstu 2,kad veliau i vidu vandens pribegs ir jokio stabilumo :?: su tokiais auskarais tyltas begioja kaip nori ,kardano ilgis neatitinka ir lyngiu lauzymas :( nori monstro verti tiltus,dedi 33 ratus ir t.t P.S gale ch.. didesnius ratus idesi,nes del per ilgu auskaru tyltas pabego i prieki :excl:

  2. gauna seima dovanu"kamasutros" knyga ir nusprendzia pabandyt, turiny paskaito ir mato, kad truksta 3 partnerio; zmona vyrui sako -varyk pas kaimyna Petra,tas tikrai sutiks;na vyras ir isleke.Sako Petrai;nori mano zmona pabyrbint,tas ar tikrai :?: natie ir nuvare namo.Pradejo visa ta veiksma-po kokiu keturiu val. Petras sako;varau as namo,uzkniso jau.Sutuoktiniai,tai ka nepatiko kamasutra ,Petras jo,jo 6 puslapy verciam ,kaip man B..Y ciulpt taip man :rolleyes:

  3. apie 15 gal kadangi siuo metu visa tvarkau, variklis perinklas pas motorista karbas irgi, traukia, kuriasi, dirba puikiai istikro, bet tos sanaudos tai keistos.

     

    Antras variantas turiu apversta galanta 98m. 1,8 doch motoriukas prabeges 100t. galvoju ar butu labai sunku ikist i zuiki jo motora ir del greiciu dezes iskyla klausimas ar palikt sena per "plyta" jungiant bandyt ar kitka kazka det? Nu vien zodziu nesupykit dabar pasimetes prie to samo ir to ir to noris padaryt kad butu geriau ;D :lol: plius jeigu ikisiu galanto motora ar laikys kiti mazgai ? Ar tada iskarto kuistis garaze ir ieskoti rimtesniu mazgu... :) Nu kaip sakant kol nepajudinau variklio padares kapitalini buvo gerai, dabar jau nebetenkina nieks... :DDD Pavasarinis konstravimas. Kebula visa irgi perdarineju galvoju gal ant bajerio kazka link Mb G padaryti

     

    Pridedu foto pakoregaves kaip +- , prieki apie koki galvoju dar kapota perdarysiu kad posukiai su pazibinciais ant sparnu butu buferyje dar lebiotke imontuota... nu jei ka domins pafotkinsiu darbus ;) kaip viskas vyks

  4. net negalvok,ant 1 L tu jo net nepastatysi be papildomo flansho. jei del bandymo siulyciau seno T-2 2000ltr. benzas(oru ausinamas) deshiny karba ,ten jie 2 ejo ant to motoro,tai kazka islostum. As 1 L karba paturbinau nezinau kiek kartu ir nuo smugiu pelkej jis kazko praranda savo veiksnuma :?:

×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.