Pereiti prie turinio

algisgr

Nariai
  • Pranešimai

    4
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

algisgr's Achievements

0

Reputacija

  1. Tavo daiktas vadinasi ACE. Sitas daiktas is esmes yra labai labai geras daiktas:) Pasiziurek google. ace system land rover discovery
  2. Aciu uz atsakyma. Patikslinimas LR disco 2 TD5 Del greiciu dezes tepalo lygio. po kapotu greiciu dezes matuokles neradau ,tai pasikeles masina atsukau sonini varzta dezej. Jei matuojasi tokiu budu ,tai tada lygis ok 2 klausimas. del diagnostikos, ar yra kas suranta ka daro ( pacia diagnostika gali padaryt vdaug kas, bet dar reikia kad ir suprastu ka daro )
  3. Sveikas, Turiu du pasiulymus: 1.Atsistok ant ausu ( cia ironiskas parasymas pries tai pasisakiusiu patareju atzvilgiu ) 2. Iskart pradek nuo kompresijos pamatavimo ( cia rimtai ). 3.5 beda nuo duju suseda voztuvai ir prasideda tavo aprasyti simptomai. Gydimas paprastas, jei kompresijos nera ( jei ji maza ir netolygi ) nusiimi galvas, susisveiti voztuvus, susirenki ir megaujiesi nerealia mazom duju sanaudom ir tvarkingai dirbancia masina ,kuri kuriasi visada. Buciau temos nepakomentaves bet pats po puses metu vargu ir tampymu po visus meistrus pardaviau klasika rr, i kuri buvau ikises 15k uz penktadali sumos. Kai suzinojau kaip pirkejas isprende problema, buvo smarkiai abydna.
  4. Sveiki, Turiu nedidele problemele, tiksliau 2. Discovery 2 99m automatas 2,5td vaziuojant uzmestyje kartais nenori jungti 4 pavaros, kartais ijungia, bet su nedideliu smugiu. Po pirmo ijungimo, paskui junginejasi normaliai. Kitos pavaros jungiasi normaliai ir be smugiu, tik gal galetu ( o manau ir turetu) jungtis prie mazersniu apsuku. Kol saltas 4 begio nejungia isvis. Kai sugalvoja ijungt pirma karta reikia gerokai pavaziuoti ( ne maziau 10 km ). Kitas klausimas kad greiciu dezes rezimu perjungimo mygtukas kartais ijungia S, o kartais M. Nuo ko tai priklauso turbut zino tik LR konstruktoriai:) Kita problema ta, kad vaziuojant uzmestyje, paspaudus akseleratoriu, pasiekus mazdaug 2800 apsuku variklis pradeda nebetraukti ir sokineja apsukos, atleidus akseleratoriu ,vel dirba tolygiai. Jokiu pasaliniu garsu is varklio nera, kuro ir oro filtrai tik ka pakeisti, turbina veikia. Dar vienas faktas , keiciant oro filtra, senas buvo juodai juodas ir net sutrauktas i vidu. Jokios lemputes ant skydelio nedega. Gal kas esat susidure su panasiom bedom?
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.