Pereiti prie turinio

vilkės slėnis

Nariai
  • Pranešimai

    34
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

vilkės slėnis Pranešimai

  1. Sveikas,

     

    Saviskiui runeriui galvoju 35 ratus deti, pas tave kaip suprantu 35 ir yra ar buvo. Klausimas butu kaip agregatai atlaike ir kiek reikejo kelti pakaba, kebua ?

     

     

     

    Labas,

     

    35 yra ir dabar, apie mažesnius net negalvoju, aišku kiekvienam savo, bent man mažesni net nesižiūri, o ir į balą drąsiau važiuoti :)

     

    pastatęs aš jį jau apie metai laiko, gerai nepamenu bet nerods kėbulas 8cm kilnotas, su agregatais viskas ok, nelaužiau aš jo labai tai nežinau kaip būtų jei kitaip.

     

     

  2. su mineralke net neįsivaizduoju kaip dabartiniu oru įmanoma būtų išgyventi, pas mane pusiau sintetiniai ir tai ryčagas rytais iš vietos nejuda kol 5min nepašyla.

     

    pasikeičiau tepalus, bet vistiek priekinis tiltas ūžia kaip pasiutęs ir žiauriai stabdo laisva eiga, net nuo kalno nerieda, kas ten dar gali būti?

     

     

  3. dekui, butinai kreipsiuos kai tik apsispresiu ir nusipirksiu. TAI KIEK ANA SREBIA? AR ZINO KAS NORS, IR AR VERTAS TOKS APARATAS TOKIU PINIGU.jimt a nejimt va kur klausimas. gal geriau kokia KIA paziuret? aba HYUNDAY? nu svarbu kad pigi but i kad proto ribose valgytu. pas mus burelyje zmogus kia retona pirko uz 5000LT tai laabai patenkitas , sake kad y 7litrus saliarkos telpa.tai vat ir mastau. ir metai 2000 o ne 90 .

     

     

     

     

    juk rašiau sąnaudas aksčiau, ko dar klausi?

     

     

    gali susirasti internete techninę charakteristiką.

     

    jei šausi dujas be tiesioginio + 20%

     

    apsispręsk kur nori važiuoti ir kokie poreikiai, kur važiuoja runneris su KIA tik iš tolo pasižiūrėsi..

     

     

  4. kita karta pakurs pastatus ir bus valio... ;) cia ne problemos sprendimas,gaudyt patiems. Reiketu manau pradzioje pradeti nuo siuksliu isvezimo konteineriu ir pn. bei pacio zmogaus mastymo,jeigu neprades nuo saves nieko nebus,gali gaudyt duot guzu, bus amzinas karas.. P.S o geriausia kad supirkinetu ar bent keistu i kazka stikla,plastmase ir tt kaip vyksta kitose salyse. :( tada gal ir nerastum tiek daug siuksliu aplink, t.y mano nuomone ;)

     

     

     

     

    jei kažką pakurs, ups - tvenkiny paskendo įlūžęs ant ledo ;):D

     

    mano labai kategoriška nuomonė apie tokius kenkėjus, teisiniai būdai jų dažniausiai neveikia, nebent izoliacija nuo visuomenės, teko tokių matyti ne vieną

     

    tas su NP niekada nepradės nuo savęs gali būt ramus, o jei tokiem sukursi sąlygas ir supirkinėsi šiukšles nors ir nuo namų slenksčio, išvers kitas atliekas toj pačioj vietoj, pakeliui važiuodamas visur LT rasi konteinerį jei tingi rūšiuoti visada gali šauti į vieną, nu bet blynn.. ne į gamtą ar gatvę!

     

    tokiem poelgiam pateisinimo nėr ir kol sulauksim kas yra kitose šalyse, vietoj grybų galėsim rinkti tamponus su pampersais..

     

     

  5. įsidėmėkim valst. nr., vistiek tomis pačiomis gatvėmis važinėja, sutikus pasiūlyti porą guzų, po keletos pasiūlymų (jei aišku nėra visiškai nepakaltinamas) susimastys tikrai..

     

    kitą kartą ir žalios uniformos nelabai padeda, aš pas save kaimuky prieš porą metų užmačiau kaip du suaugę vyrai iš buso palaukėj stiklą ir plastmasę verčia, prilėkiau, ištraukiau auto raktelius į kišenių ir mentus iškviečiau, aišku šitie atvažiavo tik po antro skambučio, sako skambink gamtosaugai kurios bet anksčiau sekmadienį Jonavos raj. neprisišauksi. atvažiavo ekipažas už gero pusvalandžio, jau chebrytė buvo mane beveik įkalbėję paleisti :rolleyes::D, surašė protokolą pasirašiau.

     

    Kaime iš nuogirdų žinau kad gavo draugai porą šimtinių baudos, bet dabar nuvykęs kelis kartus per savaitę į savo valdas (ten negyvenu) karts nuo karto randu sunkiai paaiškinamų pridarytų nesąmonių, bet kaip sako - nepagautas nevagis.. :(

     

    būtų naivu galvoti kad nedidelėj gyvenvietėj nesužinojo kur aš lankausi..

     

    tai vat, tokioj bananų respublikoj gyvenam, viens variants užversti vietoj, nes jei paliksi žeme vaikščiot, pridarys daugiau žalos..

     

     

  6. Nekelus masinos ir nepjaustes arkiu neidesi. Maksimum ka gali ideti, tai 30 ratukai su masinos pakelimu apie 50mm ir ''teisingais'' ratlankiais. Ir tai greiciausiai reikes apriboti ratu pasukimo kampa... gal ir jau papjaustiti reikes prieki... neasimenu dabar, per daug ka keiciau savo auto, tai eiliskumo nepamenu...

     

    o tiokiem ratlankiam kaip tavo 265 neperplačios?

×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.