Pereiti prie turinio

Grobuoniss1

Nariai
  • Pranešimai

    11
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Grobuoniss1 Pranešimai

  1. Sveiki, Kaip sakoma roges ruosk vasara. Na tai ir as vasarines padangas ruosiu ziema. :) Pas mane JGC Final Edision be jokiu iskelimo modifikaciju. Vasarines padangos 255/55R18 ir jos jau i pabaiga. Klausimas butu toks: ar tilptu man 265/60R18 BFGoodrich All-Terrain T/A KO2? Ar jau tokiom padangom reiktu 4-5cm kilstelt Jeep? Aciu uz info.

     
  2. į du wrangler YJ stačiau dyzelius - 3.0d (penkių kaušu nuo MB agurko) ir 2.8td nuo Rocky B) Abu iki šiol kažkur po LT važinėja :D Abu variklius dėjau (pas Saulių4) per flanšaibas (palikant originalią dėžę ir rasdatkę), nes pas wrangliorių reduktoriai netinkamose vietose :rolleyes:

    su 31" ratais abu važiavo pusėtinai, kaip TLC su 2.4td varikliu B)

     

    Jei nepaslaptis, tai kiek tau kainavo lituku, pakeisti wrangleriukams varikliukus? :rolleyes:

  3. su nuosavais verstais tiltais tikras dzipas technikines nemato, o tu cia toki lego nori pravaryt :):D

    per daug LT apribojimu tokiem kilnojimams yra ...

    Nesinori kelt kebulo, tik imest kazkaip legaliai tiltus, bet matau kad sudas gausis su situo projektu. :angry: Manau, kad neverta pradet. Nesinori perdarinet masinos, kad poto nebus galima su ja normaliais keliais vaziuot. :(

    Teks tenkintis legaciu su minimaliais legaliais pakelimais. <_<

  4. Darai nestambu rema, pagal masinos dugna(sustiprini kebula), remo vidury padarai tokia kaip deze ir is jos vedi traukes. Tada visa jega laikysis ant cento, ir remas tik belaikys kebula ir varikli. Aisku pakabinus skersai dat temps ji kaskiek. Tiltai tiktu ir koku amerikonu(dana). Seip gi niva irgi remo neturi, o uazo tiltus ideda :rolleyes: O va stogas nuimamas tai del vaizdo, pikapai geiau atrodo B)

    Aciu, kad uz mane atsakiai klausima. :) Zinoma, kad pikapai geriau atrodo, bet nevisiems kuzavai reikalingi. :) Reiks paieskoti kurnors kokiu tiltu tada ziureti ant kurios masinos geriau uzsidetu. Subaru ar mercedeso. :)

×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.