Pereiti prie turinio

Grobuoniss1

Nariai
  • Pranešimai

    11
  • Užsiregistravo

  • Lankėsi

Kontaktai

  • Skype
    grobuoniss1

Profilio informacija

  • Lytis
    Vyras
  • Miestas/Klubas
    Utena
  • Pomėgiai
    Medziokle, alus, merginos, 4x4 technika. :)

Grobuoniss1's Achievements

0

Reputacija

  1. ZERO Ar radai signalizacijos meistra Utenoje? Mane tai pat varo i kapus originali signalizacija.
  2. Kad ideciau 265/60R18 padangas uzteks imest 5cm auksio poliritanines saibas?
  3. Sveiki, Kaip sakoma roges ruosk vasara. Na tai ir as vasarines padangas ruosiu ziema. Pas mane JGC Final Edision be jokiu iskelimo modifikaciju. Vasarines padangos 255/55R18 ir jos jau i pabaiga. Klausimas butu toks: ar tilptu man 265/60R18 BFGoodrich All-Terrain T/A KO2? Ar jau tokiom padangom reiktu 4-5cm kilstelt Jeep? Aciu uz info.
  4. Jei nepaslaptis, tai kiek tau kainavo lituku, pakeisti wrangleriukams varikliukus?
  5. Kreipkis pas Jonas6x6, jis tau tikrai pagelbes.
  6. neatnaujino savo būsenos

  7. Toks mb koki issivaizdavau, tik kaina nezmoniska. http://auto.plius.lt/skelbimas/lengvieji-automobiliai/mercedes_benz-124/id-1204256?qt=
  8. Nesinori kelt kebulo, tik imest kazkaip legaliai tiltus, bet matau kad sudas gausis su situo projektu. Manau, kad neverta pradet. Nesinori perdarinet masinos, kad poto nebus galima su ja normaliais keliais vaziuot. Teks tenkintis legaciu su minimaliais legaliais pakelimais.
  9. Gana vyrai bartis! Gryztam prie temos. Kaip cia geriau ir gudriau ant MB ar Legacio uzdejus pwz: dana44 tiltus ir kad tech. apziura butu galima legaliai pravaryt?
  10. Aciu, kad uz mane atsakiai klausima. Zinoma, kad pikapai geriau atrodo, bet nevisiems kuzavai reikalingi. Reiks paieskoti kurnors kokiu tiltu tada ziureti ant kurios masinos geriau uzsidetu. Subaru ar mercedeso.
  11. Otai kam tau reikia, kad stogas nusiimtu? Beto cia kaip pavizdi pateikiau unimogo tiltus, beto juos netaip ir lengva rast nupirkt. Gal butu imanoma kokios kitokios masinos tiltus pritaikyt?
  12. Sveiki konstruktoriai, norejau paklausti ar imanoma subaru legacy 93m 2.2L vagonas ar mercedes-benz 92m 3.0D universalas kazkokiu budu ideti pvz: unimogo tiltus, kad veiktu paletintojai blokiruotes ir taip toliau? Noriu padaryti is subaru arba mercedes kazka panasaus i sita tik kad ratais siauresniais Aciu uz atsakymus.
×
×
  • Pasirinkite naujai kuriamo turinio tipą...

Svarbi informacija

By using this site, you agree to our Terms of Use.